Életmód

Dolgok, amiken tilos spórolni

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.13 | 06:42

A Redditen összeszedték, hogy mely kellékeken tilos, vagy egyszerűen értelmetlen spórolni, íme, itt vannak.

Minden, ami a védelmedre szolgál, legyen az bukósisak, vagy munkavédelmi cipő. Ide tartoznak a sporteszközök is, ugyanis ezek mind olyan dolgok, amelyek komoly sérülésektől védenek.

Kicsit hülyén hangzik, de a bukanir nevű felhasználó szerint a szemeteszsákból sem szabad a legolcsóbbat venni, és valószínűleg igaza van. Végül is senki nem szeretne megrohadt ételmaradékot és macskaalmot takarítani sehonnan azért, mert kiszakadt a vékony szemeteszsák. Ráadásul ez egy olyan kellék, amiből nem sokkal drágább a minőségi.

Ehhez kapcsolódik az a komment, amely szerint butaság olyan cuccokon spórolni, amiből csak pár száz forinttal drágább a minőségi, ilyenek a kisebb konyhai eszközök, mint a fakanál.

Számtalan béna tetkót találni az interneten, a legtöbbnek pedig azaz oka, hogy a tulajdonosuk nem akart túl sokat költeni rá. Habár a tetoválás drága buli, semmiképp sem érdemes spórolni rajta, ugyanis örökre ott lesz.

A jó melltartóknak megvan az áruk – írja chanashan. Az olcsóbbak hihetetlen gyorsan tönkremennek, és kényelmetlenné válnak, megéri minőségit venni.

Amikor az ember magának rakja össze a számítógépét, a tápegységen tilos spórolni. Ha tönkremegy a videokártya, vagy a memória, esetleg az SSD nem akkora para, mert egyszerűen csak lecseréli az ember. Viszont ha a tápegység hibásodik meg, könnyen magával viheti az összes alkatrészt.

Hasonló a helyzet a kocsiknál. A gumin keresztül halad át az összes lóerő menet közben, ezért érdemes belőle minőségit venni. Csak úgy, mint a tápegység, ha elszáll a gumi, jó eséllyel másnak is baja lesz. De inkább az olcsó új gumi, mint a sokat futott régi.

Seiche elmondása szerint az olcsó, fehér falfesték általában inkább szürke, mint fehér.

Az ügyvéd amúgy is nagyon drága, szóval ha ügyvéd kell, mindenképp sokat kell fizetni. Viszont az olcsóbbak több kárt okozhatnak, hasznot, szóval érdemes egy tapasztaltabbat felfogadni.

A Reddit poszt

Képek: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló