Életmód

Betelet a pohár: fényes nappal, nyílt utcán szexelnek az egész városban

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.27 | 18:18

Az angliai Leeds város lakói kiborultak, mivel megszűntek a prostituáltak számára elkülönített zónák, az egész városban elfogadottá vált a prostitúció, ám ennek nem mindenki örül.

A Pleasant Terrace nevű városrész lakói elmondták, hogy márciusban emelkedett a területen a prostituáltak száma, ugyanis hat év után tevékenységük újra elfogadottá vált a környéken.

A korábbi türelmi zónák csak meghatározott időszakokban, és bizonyos helyszíneken tették lehetővé a prostitúciót, ám a kampányolók elérték, hogy megszüntessék a türelmi zónákat, így most már tömegével vannak jelen a szexmunkások a környéken.

A 67 éves Ebb, aki már húsz éve él a városban, elmondta, hogy rendszeresen használt óvszerekbe botlik az utcán, és többször volt már szemtanúja nyilvános szexnek.

“A nyílt utcákon, egy-egy fal mellett és az autókban is láttam már szexelő párokat. Amíg a türelmi zónák be voltak vezetve, elvétve lehetett csak prostituáltakkal találkozni az utcán, most viszont éjjel-nappal. Az egyik nő például reggel 9-kor szállt be egy kocsiba.

Láttad már a legújabb videónkat, ha nem akkor nézz bele!⤵️

De hála a kampányolóknak, ez megszűnt, és elfogadottá vált a dolog, mindenhol és mindenkor. Engem csak az bosszant igazán, hogy a prostitúció elfogadása mellett kampányolók többsége nem is a környéken lakik. Engem viszont igenis zavar, ha közvetlenül a házam környékén botlom beléjük”

– mesélte a férfi, több leedsi nő pedig arról számolt be, hogy a környéken szinte minden fiatal hölgyet prostituáltnak néznek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló