Életmód

Megújulni egy szemüveg kerettel – lehetséges?

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.29 | 16:00

Sokak számára a szemüveg viselete egyre elfogadottabb, hiszen az egyre szélesebb kínálatból és az alapos kivizsgálások következtében egyre többen merik hordani azokat, és úgy választják meg azok kereteit, hogy azok kiemeljék vonásaikat, és még inkább hangsúlyozzák stílusukat. Ebben a cikkben bemutatjuk, mire figyelj, ha te is keresed az igazit az arcodra!

Keretezzünk

Először is gondold át, hogy hol, hogyan és milyen gyakorisággal szeretnéd viselni a szemüveget. Felvennéd sportoláshoz is, vagy inkább csak az ülőmunka során szeretnéd védeni a szemeid épségét? Rendszeresen, akár 24/7 hordanád, vagy csak alkalmi viseletként tennéd fel? Szeretnéd, hogy a lencsék elsötétedjenek a kinti erős napsugárzás következtében, vagy inkább beltéren hordanád olvasáshoz?

Ha ezekre megadtad a válaszokat, akkor egyrészt sokkal hamarabb fogod megtalálni a számodra ideális szemüvegkeretet a lencséjével, valamint segít leszűkíteni, hogy milyen stílusú sikkes női és férfi szemüvegek közül válogass. 

A fotó forrása: Romvy / Shutterstock.com

Illesszük fel!

Mindig vedd figyelembe, hogy a szemüvegkeret harmonizál-e az arcformáddal. Ugyanis valakinek előnyös lehet a vastagabb és teljes keretes verzió, míg másoknak csak az alul vagy felül keretesek állhatnak előnyösen. Egy vastag keret hangsúlyossá teheti az arcunkat, vagy el is rejtheti a vonásokat. A vastagságot a szemüvegkeret anyaga is meghatározza, és ezáltal a nehézséget is: egy vékony fémkeret könnyebb viselet lehet, míg a műanyag és vastag sokkal időtállóbb, kevésbé sérülékeny.

A legjobb, hogy a próbáláshoz nem kell boltba menned: a klassz eyerim collection kínálatában online is kiválaszthatod a számodra izgalmas keretet. Nem kell sorban állnod és másokkal beszélgetned – csak tölts fel egy profilképet magadról, és illeszd arcodhoz a számodra érdekesebb kialakításúakat. Ráadásul itt remek áron vásárolhatod meg, függetlenül attól, hogy uniszex, női vagy férfi fazonra esett a választásod.

A fotó forrása: Krakenimages.com / Shutterstock.com

A világ mellett szeretnéd igazán új színekben látni otthonodat is? Az új képek felhelyezésével teljesen más megjelenést kölcsönözhetsz saját meghitt belső tereidnek is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló