Életmód

Íme a Lady Moura jacht, több mint száz méter luxus

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.05 | 13:18

A jacht egyike azon kevés járműveknek a világon, amelyek gazdagságot, stílust képviselnek. Ezt a luxust magában foglaló életmód egyesek számára az élet végső céljának tűnik. Számunkra is. Kevés jármű tudja azt a luxust, amit a Lady Moura fedélzetén élvezhetünk.

Nem mai hajó, hiszen először 1990-ben került a vizekbe. Jó hír, hogy ezt a luxusjachtot az idő múlásával folyamatosan karbantartották és korszerűsítették. Ez elsősorban azért van, mert magánjachtnak használták.

Legutóbb 2017-ben újították fel a hajót. A változtatások között szerepelt a motor újjáépítése, a különféle helyiségek felújítása, beleértve a személyzet részeit, valamint a hajótest újrafestése. Olyan funkciókkal bővült, mint a távfelügyeleti rendszer, illetve hajón található név-plakett 24 karátos arany festést kapott.

Ezt a hajót úgy tervezték, hogy  vízen épült kastély legyen, és ennek tökéletesen megfelel. Van egy medence fürdővel, szaunával és edzőteremmel. De diszkóval és mozi-teremmel is el tudjuk kápráztatni a vendégeket. Van egy helikopter-leszálló is, mert eredeti tulajdonosa, Nasser Al-Rashid a milliárdos üzletember éppen ezt akarta.

Ezt a jachtot családi életre szánták és használták, ezért minden meglehetősen tágas. És bőven van hely a mozgásra. A belső és külső formatervezésnél Luigi Sturchio olasz tervező álmodta meg ezt a luxust.

Teljes egészében a jacht 26 vendéget fogadhat a 13 kabinban, és a személyzet több mint 60 tagjának is minden igényt kielégítő helye van. A hét fedélzet között,  szerencsére van egy lift is, így lépcsőzni sem kell. A sebességet a két 5050kW-os motornak köszönhetjük, ezzel nyugodtan keresztül lehet vágni bármelyik óceánon.

A jacht három hónapig elegendő ételt lehet eltárolni, és 10 000 tengeri mérföldnél is többet utazhatunk egy tankolással, mielőtt vissza kellene indulnia a kikötőbe.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló