Életmód

7 nagyszerű és kreatív módszer, hogy idén ne legyen unalmas az ajándékcsomagolás

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.10 | 16:13

Már meg is vagy a karácsonyi ajádékok beszerzésével? Ezúton is gratulálunk, a legtöbbünk ugyanis az utolsó pillanatra hagyja a nehezét. Sokszor ezért sem jut idő a csomagolással foglalkozni, de most még éppen időben vagyunk ahhoz, hogy kicsit feldobjuk a hagyományos technikát valami szokatlannal!

Fotó: Pixabay / rawpixel CC0

Hogy még könnyebb legyen a dolgod, videókat gyűjtöttünk össze a különböző technikákról, amelyekben pontról-pontra követheted a lépéseket, így esélytelen, hogy ne sikerülne. Ha mégis úgy érzed, hogy bénázol, ne add fel! Minden csak gyakorlás kérdése, a megajándékozott pedig bizonyára értékelni fogja az erőfeszíéseidet!

1. Karácsonyi sütivel minden jobb

Ebben a videóban egészen pontosan 30 különböző ötletet találsz, de a mi kedvencünk a csomaghoz illesztett sütemény. Ki ne örülne valami ehhez hasonlónak? Mi tutira a süti elfogyasztásával kezdenénk az ajándékbontogatást.

30 DIY GIFT WRAPPING HACKS & IDEAS For Presents Everyone Should Know! Fun for Christmas!

JOIN THE FAMILY ➜ http://bit.ly/make-life-beautiful ➜ Join the VLOG Squad: ➜ http://bit.ly/1TYfnop GET THIS VIDEO TO 150,000 LIKES!

2. Aprócska koszorú

Az igazán ünnepi hangulathoz válassz fenyőágat, apró koszorút díszítésként! A természetes színek és anyagok mindig jó ötletnek bizonyulnak, de a kis piros pompomokat is nagyon ajánljuk!

DIY Gift Wrapping Ideas! 10 Creative Ways to Wrap a Present! + GIVEAWAY

I am a wrap god. Hope y’all found these DIY Gift Wrapping Ideas helpful, Let me know which one was your fave! #AMANDACLAUS GIVEAWAY DEETS BELOW! My Christmas Video Playlist ▹ https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvTMfB-VuTtjdtfJTFc1j9zDV31345g7 AmandaClaus Announcement ▹ https://www.youtube.com/watch?v=qgZKQwkWnrA Need unique gift wrapping ideas? Here are 10 DIY creative present wrapping styles and techniques!

3. Origami varázslat

Ügyeskezűeknek kifejezetten ajánljuk ezt a hajtogatós megoldást, ennél különlegesebb ajándékcsomagolási technikával aligha találkoztunk még. Annyira nem is nehéz egyébként, mint amennyire elsőre tűnik.

16 SUPER FAST GIFT WRAPPING IDEAS

Subscribe to 5-Minute Crafts: https://www.goo.gl/8JVmuC For copyright matters please contact us at: [email protected] —————————————————————————————- Our Social Media: Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/ Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/ The Bright Side of Youtube: https://goo.gl/rQTJZz —————————————————————————————- For more videos and articles visit: http://www.brightside.me/ Music: 1. Cool Ride by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution licence (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) Artist: http://audionautix.com/ 2.

4. Masni helyett

A tradicionális masnik helyett muffinpapírból készült virággal is dekorálhatod a csomagocskát, amit szeretteidnek szánsz. Egyszerű és nagyszerű!

DIY Gift Wrapping! Ideas to Wrap a Present (8 Creative Techniques, Styles)

Need creative gift wrapping ideas? In this DIY present wrapping tutorial I show 8 creative gift wrapping styles and techniques on how to wrap a gift! These present wrapping ideas are perfect for birthday or Christmas and will surely impress all your friends and family.

5. Csak természetesen

Ezek az ötletek elég drágának és profinak tűnnek, miközben minimális erőfeszítéssel kivitelezhetők! Az elegánsabb, letisztultabb csomagolást kedvelőknek ajánljuk.

➳ DIY: Simple & Cheap Gift Wrapping Ideas

Check out some of my favorite products here! https://rdy.cr/6b87f7 ~~~EXPAND For Links~~~ Thumbs Up for Virtual Hugs!!! Travel Vlogs & Cooking: http://bit.ly/klvlogs AllureInsiders Videos: http://bit.ly/sloabnallure BUSINESS INQUIRIES: [email protected] ————————————————————- Hi Sloabies! I don’t know about you but I really like gift wrapping.

6. Interaktív megoldás

Ezzel nemcsak az ajándék, de a csomagolás is felejthetetlen lesz. Játék és meglepetés is egyben? Így készíthetsz szókeresőt a csomagolópapírból:

Creative DIY Gift Wrapping Ideas!

Today I will show you some easy, cute and creative gift wrapping ideas! If you need gift ideas, check out my DIY Christmas Gift Ideas video here: https://goo.gl/6W3srI ** I have a BIG giveaway going on!

7. Csipke mánia

Rémlenek még azok a hagyományos, torták alatt lévő csinos kis papíralátétek? Ezekkel is megoldható az ajándékok díszítése, ha a nagymama terítői nem pazarolnád el. A csipkére emlékeztető papírokkal és a natúr színekkel nem lőhetsz mellé:

Christmas Gift Wrapping Ideas | Zoella

❄ WELCOME TO DAY 12 OF 24 DAYS OF ZOELLA ❄ ❄ Yesterdays Video: http://bit.ly/1I07U63 ❄ VLOGMAS: http://bit.ly/1K4Se0H ❄ Christmas Blog Posts: http://bit.ly/1QRtUTa Wearing: Jumper – ASOS – http://bit.ly/1XGU9uC Huge thanks to Katie Snooks for helping me film and edit this video.

Fotó: Pixabay / rawpixel CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Érkezik a vasárnapi boltzár!
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 17.