Design

Itt egy billentyűzet, ami visszarepít 40-50 évvel az időben

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.12 | 12:43

Az Azio Retro Classic billentyűzete kinézetre, és érzésre is olyan, mint egy írógép. Ennél a darabnál nem az volt a cél, hogy halk, és súlytalan legyen rajta a gépelés, sokkal inkább arra törekedett a gyártó, hogy visszaadja egy írógép használatának a hangulatát. Tökéletes.

Game on! . . . . . . 📸@allenpromotions . . . . #azio #keyboard #gamer #tech #technology #electronics #Computer #mac #pc #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #composition #focus #capture #moment #tech #technology #typewriter #vintage #retro #steampunk #leather #indiegogo #indiegogocampaign

AZIO Corp (@aziocorp) által megosztott bejegyzés,

A billentyűzetet meg lehet vásárolni vezetékes és vezeték nélküli formában is, az utóbbi körülbelül 2 hónapig bírja egy töltéssel. Mechanikus billentyűzetről van szó, tehát a gombok leütése hangos kattogással jár, ez pedig élvezetessé teszi a gépelést. Ami viszont a legnagyobbat üt, az az anyaghasználat. Prémium termékről van szó,  az Azio pedig nem hozta magát szégyenbe  hajlongó műanyagokkal.

Ez a billentyűzet fából, fémből, és bőrből készült.

Szinte csak a billentyűk készültek műanyagból, ez viszont indokolt a gombokon lévő gumi borítás miatt. Ezen túl, ahogy egy mechanikus billentyűzetnél megszokott, az összes billentyű cserélhető, és persze világítás is van benne. Az ára 50.000 forint környékén van, ami teljesen megszokott egy ilyen dizájnos, prémium billentyűzetnél, de azért tény, hogy jóval olcsóbban is lehet kapni olyan billentyűzetet, ami minden igényt kielégít.

Simán tesztelnénk egy irodában, hogyan válik be a csattogó billentyűzet, de ez persze magányos farkasoknak való, akik egy pohár whisky mellett félhomályos szobában püfölik a billentyűzetet. Ha használnánk emojikat, most ontanánk a szívecskéket.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Vállalatok
Mutatjuk az Apple idei terveit
  • szerző:nuus
  • 2019. 01. 10.
Tech
Jön egy új iPod Touch, de minek?
  • szerző:nuus
  • 2019. 01. 15.
Egészség
Így használd az óvszert
  • szerző:nuus
  • 2019. 01. 15.