Design

VÉGRE! Itt a Baby Yodás maszk

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.04 | 14:48

A napokban jelentette be, hogy arcmaszkokat fog árulni a Disney és ebből egy millió dollárral támogatják a vírus elleni küzdelmet.

A napokban jelentette be, hogy arcmaszkokat fog árulni a Disney és ebből egy millió dollárral támogatják a vírus elleni küzdelmet. A maszkokon a Pixar, a Marvel, a Star Wars ikonikus stílusa köszön vissza.


A nem orvosi célra szánt maszkokat az Amerikai Járványügyi Központ  előírásainak megfelelően gyártják majd le, és olyan karakterek lesznek majd rajtuk, mint Baby Yoda, vagy a teljes Marvell szuperhős gárda, de természetesen lesz Frozen-es is. Ugyan a korona-vírus elterelte az emberek figyelmét a Baby Yodáról, azonban mégis visszatért!

Tudjuk milyen nehéz, és kimerítő ez a helyzet és az arcmaszkok hordása a gyerekek számára, és csak remélni tudjuk, hogy a Disney arcmaszkjai némi megnyugvást hoznak számukra.

-mondta Edward Park, a Disney store és a shopDisney alelnöke.

Egyelőre még csak előrendelni lehet a maszkokat a négy darabos csomag egységesen 20 dollárba kerül, ami egy darabra kb. 1600 Forint. Ez elég jó árnak mondható, és tervek szerint július 15-én kezdik kiszállítani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló