Design

Oroszlános kapu? Ugyan már, amikor vehetsz házőrző tüzes sárkányt is?!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.22 | 08:17

Gendry bólogatna, nincs az a Fal, amire nem ártana egy ilyen kovácsolt fenevadat tenni.

Rémfarkas? Lannister-oroszlán? Az Éjkirály hordái? Szövetkezhetnek is akár, de még akkor sem tudnák bevenni azt az otthont, amit egy méretes tüzes sárkány véd!

Most, hogy a Trónok harca véget ért, felemelő hír, hogy ilyen kézzel fogható szörnyetegekre is szert lehet már tenni. Segít az álmot életben tartani az a 182 centiméter magas szobor is, ami a házőrzésen túl nem csak nyári grillezéshez jöhet jól, de majd akkor is bevethető, ha ismét közeleg a tél.

Ugyanis valóban tüzed okád ez a „házisárkány”, mely lengyel alkotók keze alól került ki. Thomas Grabarczyk és Piter Mojka nem csak a vikingekért rajong, de az HBO-fantasy is megihlette a valyriai acélhoz mérhető pengéket is kovácsoló urakat. A wrocławi duó szerint a jószágok akár vízköpőkként is helyt tudnak állni.

A Rextorn Metalwork nevű cégük nem csak a pikkelyes fenevadakra és azok tojásaira szakosodott: a Segítő jelvénye, koronák és további ikonikus fémtárgyak is visszaköszönnek a folyamatosan bővülő kollekcióból.

Jaime aranykezének sárgaréz mását például három hét alatt dobták össze.

Minden munkánk egyéni megrendelés alapján készül. Az árat több minden befolyásolhatja: a design bonyolultsága, illetve a tárgyra fordított idő. Van, amire fél évet is szánunk.

A lengyel cég azok közt lehetett, akiket az HBO meghívott az ünnepélyes szezonzáróra is: csak 18 műhely kapott bebocsátást az exkluzív eseményre.

A sárkánytojásunk nagyot ment a közösségi oldalakon, így figyelt fel ránk a csatorna. Fel is vették velünk a kapcsolatot.

– idézi az Unilad a prémium fémműveseket.

 

View this post on Instagram

 

In motion. #dragon #beast #sculpure #copper #repousse #chasing #rextorn #metalwork #rextorn_metalwork #rextornmetalwork

A post shared by Rextorn Metalwork (@rextorn_metalwork) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló