Design

Láttál már mozgó tetoválást? Majd most mutatunk!

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.12 | 14:28

A legtöbben olyan tetoválásra vágynak ami egyedi és megismételhetetlen, de Phil Berge kliensei inkább valami nagyobbnak a részesévé válnak azzal, hogy egészen hasonló mintákat varratnak magukra.

A 29 éves kanadai tetoválóművész mozgóképeket akart kreálni, igen, az emberek bőrére, de nyilván ez még nem kivitelezhető, csak maximum egy régi módszer segítségével. A stop-motion stílusú videóival a legegyszerűbb érzékeltetni, hogy miről is van szó:

Berge tulajdonképpen egy úgynevezett flipbookot készít, melynek minden egyes képkockáját más és más viseli. A tetkókról fénykép is készül, így ha már mindenkire felvarrta a mintákat, összeilleszti a képeket egy rövid videó formájában, így rajzolódik ki ugyanis a teljes történet.

Azok szoktak élni a lehetőséggel, akik úgymond gyűjtik a tetoválásokat. Dobnak egy üzenetet, megbeszélünk egy időpontot és felvarrom rájuk a tetkót. Akik bevállalják általában nem is ismerik egymást, csak azt tudják, hogy egy “mozgókép” részeseivé válnak

– meséli Berge.

Egy 4 másodperces klipet általában 1-3 hónap alatt tud elkészíteni, hiszen először ki kell találnia a mintát, aztán meg kell várnia, míg az összes el nem kel, de a végeredményért megéri türelmesnek lenni.

Fotó: Instagram / philberge

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Mashable
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Itt egy telefon óriásoknak
  • szerző:nuus
  • 2018. 07. 20.
A következő cikkek betöltése folyamatban...