Design

A Mercedes-Benz és az N+ is bemutatott egy elképesztő bringát

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.12.14 | 13:48

Maximális sebessége 32 km/óra, 100 kilométeres megtehető távolság töltésenként és elképesztő 16 kilós tömeg, ezek a számadatok pontosan jelzik azt, hogy ez egy elég komoly motyó.

Több bringáról is írtam már, legyen az olasz sportmotor gyártó, a Harley, vagy esetleg egy luxus francia divatház. De most összefogott a Mercedes-Benz és az N+. A most bemutatott eBike még az edzett szemeket is becsaphatja, úgy néz ki mint egy klasszikus országúti kerékpár, de ez bizony sokkal több ennél.

Ügyesen rejti el az akkumulátort és a vezetékeket az üléscsőben. Ez az eBike korszerű kialakítással büszkélkedhet, a keretek csövei kissé vastagabbak, mint a hagyományos bringákon, mivel az eBike összes „e” része ott található.

Maximális sebessége 32 km/óra, 100 kilométeres megtehető távolság töltésenként és elképesztő 16 kilós tömeg, ezek a számadatok pontosan jelzik azt, hogy ez egy elég komoly motyó. A kerékpárt egy 36 voltos 7ah-os Panasonic akkumulátor látja el energiával, amely mindössze három és fél óra alatt teljesen feltölthető.

Hidraulikus tárcsafékekkel van felszerelve, amelyek hihetetlen fékezőerőt biztosítanak száraz és nedves körülmények között is, LED lámpák, szíj hajtás, Kendra Ks defektálló gumik. Azok számára, akiknek fontos az esztétika is a teljesítmény mellett, azoknak másfél millió forintot kell kifizetni érte.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló