Design

Már beágyaznod se kell magad után: itt a Smart Duvet, az okos paplan

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.26 | 15:12

Szép lassan a reggeli rutin teljesen automatikussá válik, hála az újabb és újabb kütyüknek. Aki lusta beágyazni maga után, az imádni fogja ezt az új, levegővel működő okos paplant.

Nem könnyű az ébredés, legalábbis sokan szenvednek tőle. Miután négyszer- ötször lenyomtad a szundit a telefonodon, előfordulhat, hogy az olyan apróságokra, mint hogy beágyazz, nem marad időd.

Csak még öt percet, légyszi.... forrás: Pixabay/ Unsplash
Csak még öt percet, légyszi…. forrás: Pixabay/ Unsplash

Na, erre a problémára találtak megoldást a Smart Duvet megalkotói: a paplanba helyezett puha rács egy pumpához kapcsolódik, és ahogy a rács megtelik levegővel, szépen a helyére rúgja magát az ágynemű. A dolog szépsége még, hogy nem kell új paplant vásárolni hozzá, hanem a meglévőhöz vásárolhatunk megfelelő méretet.

duvet_gif

Természetesen egy applikációval az egész folyamat irányítható: lefekvés előtt nem csak az ébresztőt, de a beágyazást is beállíthatjuk. Így a jól ismert szundi körök után az ágyazással már nem is kell bajlódni.

Azért valljuk be, hogy tényleg nagyon lustának kell lenni ahhoz, hogy legalább 199 dollárt (közel 60 ezer forintot) kiadjunk erre az ötletre: a Kickstarteren most ez a legkedvezőbb ajánlat. Ugyanakkor a mozgáskorlátozottak, és egyéb fogyatékossággal élők számára ez egy nagyszerű megoldás lehet, de elég valószínű, hogy ennyit nem ér meg egy szépen bevetett ágy.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.