Design

Ez az egyszerű ötlet rendet rak a hátizsákodban

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.27 | 12:27

Igazából minden, egy megállónál többet érintő utazásnál nagy gond, hogy rendben tartsuk a dolgainkat, de persze a hátizsákos túrázás esetében a legrosszabb a káosz. Ezen segítene egy friss mexikói találmány.

A Hang&Roll ötlete igazából nagyon egyszerű, szerszámok vagy kések tárolására már régebben használják is: egy hosszúkás, sokzsebes tartóba pakoljuk a dolgainkat, majd feltekerjük az egészet. Egy nagyobb hátizsákban két ilyen is elfér, amikor pedig megérkezünk, egyszerűen felakasztjuk valahová, és már lehet is ki-be pakolni. Sőt, igazából tarthatnánk ebben a cuccainkat otthon is, utazáskor csak feltekerjük. Így működik:

Az ötletgazda, Julian David Allende Russek eredetileg 150 ezer mexikói pesót (kicsit több, mint kétmillió forintot) akart összeszedni a Kickstarteren az ötletre, de öt nappal a gyűjtés vége előtt már majdnem 800 ezer jött össze. Aki legalább 149 pesóval (alig 2000 forint) támogatta az ötletet, az kap is egyet (persze csak ha az Egyesült Államokban és Mexikóban él). Valószínű, hogy hamarosan hamisítani is fogják.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.