Divat

Kristállyal kirakott pénisz lesz a divat 2017-ben

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.10 | 20:00

Semmi más nem tudná azt a bizonyos je ne sais quoi életérzést visszaadni egy outfiten, mint egy csillámló, péniszalakú bross.

A 75 éves brit divattervező, Vivienne Westwood felelős azért, hogy a punk és a new wave stílus elterjedt a divatvilágban, kreációi már messziről ordítják, hogy ki készítette őket. Most sem okozott csalódást a londoni Fashion Weeken, a dizájner a klasszikus öltönyök és zakók mellé csinos kis péniszalakú kiegészítőket is tervezett.

Messziről egyébként fel se tűnik, hogy mit ábrázol az aprócska kiegészítő, de közelről tagadhatatlan, hogy egy csillámos férfi nemiszervvel van dolgunk:

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: A model, brooch detail, walks the runway at the Vivienne Westwood show during London Fashion Week Men's January 2017 collections at Seymour Leisure Centre on January 9, 2017 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

De van belőlük egy kicsit egyszerűbb, metálos verzió is:

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: Brooches backstage ahead of the Vivienne Westwood show during London Fashion Week Men's January 2017 collections at Seymour Leisure Centre on January 9, 2017 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Fotók: Getty Images / Jeff Spicer, Ian Gavan


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló