Divat

Vilmos herceget jól megvágták, a hajnyírása 64 ezer forintba fájt

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.19 | 11:33

Kopaszsága miatt cukkolta az öccse, pár perces munkáért 180 font ütötte a borbély markát.

A Kensington palotában bizony nem olcsó még egy sima hajnyírás sem: 180 fontot pengetett ki Vilmos herceg erre a célra minap. Cambridge uralkodójának feje azért került borotva alá, mert öccse, Harry volt szíves azzal cukkolni, milyen kopasz a feje. Még csak nem is Richard Ward volt az, aki személyesen végezte volna el a nem túl bonyolult műveletet. A Katalin hercegné frizuráiért felelős hajszobrász ugyanis kiadta a munkát alkalmazottjának, Joey Wheelernek.

A 35 éves arisztokrata már új frizurájával tartott eligazítást az egészségügyben munkát kereső veteránoknak.

A dús, vörös hajkoronával megáldott Harry herceg nem először csúfolta testvérét annak tar kobakja miatt: szerinte Vilmos már 12 évesen kopaszodásnak indult.

Anthony Kent, egy birminghami borbély, mikor meghallotta, mennyibe fájt az idősebb hercegnek az ominózus hajvágás, azt nyilatkozta, hogy

Én egy tízesért megcsinálnám, ha idejönne Vilmos. Ez az ár köszönőviszonyban sincs a valósággal. Inkább a diszkréció miatt kerülhetett ennyibe neki.

Dylan Brittain, aki az év skót fodrásza lett tavaly, a Daily Mailnek elárulja, hogy elégedett az új fizimiskával:

Örülök, hogy bátran bevállalta a borotválást. Hogy nem nullásgépet választott, az megnyugtató: ha tök kopaszra váltott volna, az drámai változást is jelentett volna. Így jobban önmaga maradhatott, és az arcformája is előnyösebb lett. Az még jobb, hogy vállalja önmagát, és nem ugrik neki például egy hajbeültetésnek. Pedig az egyik legrosszabb dolog, ami egy férfival megeshet, ha kihullik a haja. Ez a külső jó értelemben véve hétköznapi, normális jelleget kölcsönöz Vilmosnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló