Divat

A legjobb női ékszerek Valentin napra

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.10 | 09:18

Még nem késő ezeket a menő kiegészítőket beszerezni, nem túl drágák, de ez nem látszik rajtuk.

Skagen

A skandináv stílusú Skagen tervezői szem előtt tartják az eleganciát, visszafogott vonalvezetést, és olyan ékszereket terveznek, melyek mind hétköznap, mind ünnepibb eseményeken könnyedén viselhetőek, és az áruk sem annyira vészes. SKJ1219998 elnevezésű modelljük az indusztriális stílus jegyében készült, és a sodrony ihlette szerkezet mindenki tekintetét vonzani fogja.

Pandora

A Pandora is főleg ezüstöt használ ékszereinek elkészítésekor, ez mindenhez megy, és elég univerzálisan variálhatók. A cég szintén a különböző charmokat részesíti előnyben (ezeket az alap ékszereikre lehet felrakni, így ezeket további alkalmakkor is megvehetjük) az egyszerű ezüst karperecük végén levehető gömbök vannak, így a díszek felhelyezése sem okoz gondot, és különböző kisebb stopperek segítik elválasztani őket. 596477-1-es cikkszámon érdemes keresni.

 

Fossil

A Fossil az egyik legnépszerűbb olyan márka, amely elég jó árakon kínál divatos és minőségi karórákat, ékszereket. Könnyedén megtalálhatjuk azt a stílust, amit keresünk. Az elegánstól a sportoson át a lezserig szinten minden akad náluk. Reméljük még sokáig megőrzi népszerűségét, hiszen szükség van az ilyen cégekre. JF02983 elnevezésű ékszerük rózsa arany színe kellően divatos, és univerzálisan viselhető mindenhez, ezzel tuti nem lősz mellé.

 

Michael Kors

Ez a márka az utóbbi évben hatalmasat ment, és világszerte ismert lett, az amerikai divattervező kifinomult stílusa, és finom részletei azok, amik finom eleganciát sugallnak. Azonban az ékszereik elég jó áron elérhetők. Az biztos, hogy az MKJ6466710508 cikkszámú gyűrűvel biztosan nem lövünk mellé.

 

Kép:Pixabay

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.