Divat

2017-es táskatrendek, hogy idén is divatos maradj

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.12 | 17:18

A trendek jönnek-mennek, de a divatheteken mindig előre értesülhetünk arról, hogy a következő szezonban mit lesz érdemes viselni. Most egy fontos kiegészítőre, a táskákra koncentráltunk. Összeszedtünk három különböző stílust, amikkel bátran villoghatunk 2017-ben.

1. Mikroszkópikus ridikülök

A praktikusságot néha érdemes a látványra cserélni, pláne ha ilyen tündéri kis szütyőkről beszélünk. A mobil, egy rúzs és a zsebkendő még éppen elfér benne, de mi másra lehet szükség, ha így meg lehet koronázni az outfitet ezekkel az apró táskákkal?

@tokyoitepix által közzétett fénykép,

2. Retró övtáskák

Igen, 2017-ben is hódít a retró, pláne a 80-as, 90-es évek trendjei. Lehet előtúrni a szülők szekrényéből azokat a táskákat, amiket néhány éve még ciki volt hordani. Úgy tűnik, ebben az évben éppen ezzel lehet beállni a menők sorába.

3. Geometrikus formák

Bárcsak a középiskolai matekórák is ennyire divatosak lettek volna… Minél izgalmasabb a forma, annál egyedibb lesz a végeredmény. Ezek a különleges táskák még egy egyszerű farmer-póló kombót is feldobnak. Ha szereted az izgalmasabb darabokat, akkor ezt a trendet neked találták ki.

@vartotoja által közzétett fénykép,

Fotó: Instagram / lineapelle


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.