Divat

A limitált antarktiszi Rakéta óra, amire nem tudsz nemet mondani

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.04 | 08:18
  • trendindex: 2

Jubileumi limitált darab, és baromi menőn néz ki, a Raketa Polar óra első gyártásának 50. évfordulója és egyben az Antarktisz orosz expedícióinak 200. évfordulójára készült el a 200 darabos limitált sorozat.

Van valami az órákban, ami az emberiség úttörő jellegét mutatja meg, a haladás, a kalandot és a felfedezést. És pontosan ez az, amit a fantasztikus kinézetű Raketa Limited Edition Polar Watch-ra nézve éreznünk kell. A Raketa vintage stílusú órája az antarktiszi expedíciókra gyártott óra másolata és nehéz nem szeretni.

A Raketa limitált órája előrendelhető, 1120 eurós árért, ami kevesebb, mint a végső 1400 eurós kiskereskedelmi ár. Tehát ha most szeretnél kaland ihlette órát venni, ez a legjobb lehetőség. A szovjet Raketa Polar óra első gyártásának 50. évfordulója és egyben az Antarktisz orosz expedícióinak 200. évfordulójára készült el a 200 darabos limitált sorozat.

Az eredeti újbóli kiadása az eredeti terveken és műszaki rajzokon alapszik, amelyeket a Raketa gyár levéltárában tároltak, így ez a lehető leghitelesebb urángyártás, és minden csuklóhoz hozzáad egy apró darabot a régi iskola hűvös és úttörő szelleméből.

Az eredeti 1969-ben készült, amikor felkérték a Raketa gyárat, hogy készítsen egy speciális órát a 16. szovjet antarktiszi expedíció felfedezőinek. Tekintettel arra, hogy a fagyos kontinensen folyamatosan nappal, vagy éjszaka van, ennek nemcsak hihetetlenül tartósnak kellett lennie, hanem egy speciális 24 órás kialakítást kellet kapjon, hiszen nem lehetett tudni milyen napszak van.

Ha bejön a stílusa és hasonló órában gondolkodsz, ezzel tutira nem lősz mellé. Limitált, megbízható, és egyedi. A honlapunkon lehet majd márciustól előrendelni, de érdemes rá lecsapni, ahogy lehet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló