Divat

A Kardashian-klán nem teszi zsebre, amit most Naomi Campbelltől kapott

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.20 | 13:48

A topmodell bögyében vannak az eredetinek tűnő influenszerek.

Ha valaki, akkor Naomi Campbell igencsak hiteles személynek számít, ha stílusról kell véleményt mondani. A 43 éves topmodell régebben ekézte már a Vogue borítóján domborító Kardashian-West párost, de ha Anna Wintour így döntött, hogy őket teszi a borítóra, akkor abba nem köthet bele senki.

via GIPHY

Most megint áll a bál, és úgy tűnik, hogy nem csak egy KUWTK-szereplő érintett. Campbell több minden miatt számít nagy királynőnek: senki sem visel úgy Chanel-ruhakölteményeket, mint ő, de közösségi akciói is bámulatosak. Most azért bukott ki a Kardashian/Jenner-lányokra, mert azok gyakorlatilag a szemét is kilopnák. Ezt fotókkal támasztotta alá:

 

View this post on Instagram

 

My Friends: Let’s Have A Chill Night Me:

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner villantott a minap egy gyémántokkal rogyásig borított napszemüveget, passzentos nyakékkel és ezüst ruhával. A 130 milliót közelítő rajongótáborral bíró 21 éves szépségmogul az ötletet nagyon valószínű, hogy a mindössze 6,7 millió követővel rendelkező, veterán modelltől nyúlta. Igaz, egy 1994-es képről beszélünk, de hogy Kylie féltestvére, Kim Kardashian esetében is hasonlókat tapasztalunk,úgy már valóban gyanút foghatunk.

 

View this post on Instagram

 

#MOOD @rifat_ozbek ??

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

A 37 éves celebkirálynő például egy elég érdekes lila ruhát kapott magára Chance the Rapper esküvőjére. A vintage megjelenés kapcsán többeknek lehetett ismét deja vu-élménye: igen – Campbell hajszálra ugyanilyen Versace-ruhában vonult annak idején.

De a leopárdmintás szettek is rímelnek: legutóbb 2019 március elején a párizsi divathéten bújt állati szexi overallba a háromgyerekes West. Mondanunk sem kell, Naomi már ezt a szettet is kipipálta, méghozzá ugyanattól a tervezőtől.

 

View this post on Instagram

 

You don’t understand…this is an Alaia

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A Twitter népe lázasan gyűjti a kép-párokat: és bizony úgy tűnik, lebukott a sztárolt szépségmogul, aki pár évvel idősebb kolleganőjét pimasz módon koppintja.

 

View this post on Instagram

 

#tbt @azzedinealaiaofficial ???

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Kylie-t már vádolták azzal, hogy Rihannát másolja, és másik nővére, Kendall Jenner is kihúzta a gyufát több szakmabelinél – persze Campbellnél is – azzal, hogy ő lett a legjobban fizetett csúcsmodell.

Októberben még nagy volt a barátság, amikor Naomi megköszöntötte Kimet a születésnapján.

Persze van, aki szerint ez nem lehet más, mint a tisztelet jele – a modellek és közszereplők inspirációkat csak olyanoktól szereznek, akikre bizonyára felnéznek, teszi hozzá a Buzzfeed.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.