Divat

Tudod, mi a legújabb őrületes divattrend? A Disneybounding!

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.20 | 06:54

Természetesen cosplay őrületről van szó: a kedvenc Disney figurának öltözni, valami perverz oknál fogva, manapság menőség a köreikben.

Az új divathullámnak persze nagy köze van a Szépség és a szörnyeteg új változatához, aminek premierje elő is csalogatta a rejtekhelyeikről a Disneybounding legelkötelezettebb híveit.

Az új őrületet egy bizonyos Leslie Kay nevű divatblogger találta ki és nevezte a nevén. Nem egyszerűen arról van szó szerinte, hogy valaki egy bulin mondjuk Pocahontasnak öltözik, hanem hogy a saját ruhatára segítségével igyekszik kihozni magából a benne élő Pocahontast, így az öltözet nemcsak egy cosplay bulira szól, hanem hétköznapi viselet is lehet egyben.

Roses are red, Violets are blue,… of course I had to bound Belle’s yellow dress too. ?❤️?

Lady Damfino (@damfino) által megosztott bejegyzés,

Her Gaston? Really? ? Is there even a more iconic/inspirational character than Lefou? #marchdisneyboundchallenge

Lady Damfino (@damfino) által megosztott bejegyzés,

The wonderful thing about Tiggers… is everything, darling. ✨?✨

Lady Damfino (@damfino) által megosztott bejegyzés,


Az Disneyboundingot a blogger 2012-13 környékén indította útjára, azóta már egészen szép közösséggé fejlődött, még saját Facebook csoportjuk is van, több mint tízezres tagsággal. És hogy mit szeretnek benne a követők? Hogy nem kell hozzá se sok pénz, se ruhatervezői képesítés, csak a Disney-szeretet meg egy kis fantázia.

HOW TO DISNEYBOUND!

A very brief guide on how to DisneyBound! Or, well, this is how I do it… Never heard of DisneyBounding? Check out their website: http://www.disneybound.tumblr.com Wanna go to our VidCon DisneyBound Meet Up?? RSVP here: https://www.facebook.com/events/1529708800590410 Follow me!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló