Divat

A divatkirályok szerint felejtsd el a farmert, ha elértél egy bizonyos kort

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.03 | 14:17

Szép dolog, ha lélekben örök fiatal vagy, és lazaság is jó, de érdekesen néz ki, amikor valaki, aki már közel van a nyugdíjhoz, úgy öltözik, mint egy tinédzser.

Az AWM értesülései szerint a divatszakértők is így gondolják, különösen a farmernadrágokkal kapcsolatban. Ezek a ruhadarabok nem illenek az idősebb emberekhez, legalábbis a szakértők szerint. Az angol CollectPlus vállalat kíváncsi volt arra, hogy mit gondolnak erről az emberek, ezért megkérdeztek kétezer vásárlót. Kiderült, hogy az idősebbek mellőzik a farmert, de nem azért, mert nem tetszik nekik.

A tanulmánynak az lett az eredménye, hogy 53 éves kor felett már nem menő a farmer, de ennek az a fő oka, hogy nehéz olyan nadrágot találni, ami mindenhogy passzol. A válaszadók 24 százaléka nem talál olyan farmert, ami jó rájuk, 29 százalék képtelen megtalálni a neki tetszőt. Másik 6 százalék pedig azt válaszolta, hogy már meg se próbálnak farmernadrágot találni.

Az is kiderült, hogy az idősebbek legalább három évig tartogatják a nadrágokat, miután már egyáltalán nem hordják őket. A divatszakértők szerint nem kell ennyit várni, egyből mehetnek a segélyszervezetekhez.

Szóval a kutatás szerint az öregebbek nem találnak normális farmert, a divatkirályok szerint ez nem is baj, mert nem rájuk való. Persze nem kell rájuk hallgatni, a farmer idősebb korban is lehet vagány, ha tetszik a szakértőknek, ha nem.

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló