Divat

A jótékonykodó Fashion Novát is elérte a koronavírus

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.19 | 07:22

Cardi B a nagylelkű márka nagykövete, mely nem hagyja fizetés nélkül a karanténozókat.

A Fashion Nova bejelentette: egyik dolgozójuk tesztje pozitív lett, így egy átfogó fertőtlenítési folyamat indult a cégnél. Több alkalmazottat is elküldtek már házi karanténba. Az FN Logistics szóvivője elárulta, hogy a korononavírusos eset a kaliforniai Santa Fe-beli raktárházukban történt, április 15-én.


A fertőzött dolgozó a saját lakásában van már, és 14 napig nem léphet kontaktusba a külvilággal. Minden kolléga, akivel korábban érintkezett, szintén két hétig maradjon otthon – a fizetésük miatt pedig ne aggódjanak: a cég a zsebébe nyúl.


A Fashion Nova minden alkalmazottat hazaküldött, és azt kérte, hogy jelezzenek vissza, ha bármelyikük COVID-19-re jellemző tüneteket produkálna. Köhögés, láz és nehéz légzés esetén azonnal értesítsék a vállalat HR-esét. Amint a Santa Fe-ben dolgozó alkalmazottuk jelzett, azonnal kifertőtlenítették azt a munkaállomást.


Olyan szereket használtak a művelet során, melyeket a kormányügynökség előír. A nagyvonalú cég – melynek Cardi B a reklámarca – óránként ezer dollárt ad a járvány károsultjainak, amíg el nem érik a kitűzött egymilliós keretet. Ám most a saját házuk táján is akadt gondjuk – teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló