Divat

Meríts ihletet – a legjobb férfi cipők 2023 tavaszára

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.19 | 12:48

Egyrészt azoknak sem kell csalódnia, akik a klasszikus férfi cipők között válogatnának, másrészt az újdonságok keresőinek is bőven akad vásárolnivaló. Milyen trendek hódítanak idén tavasszal? (x)

Retró kinézetű sneakerek – amiket mindenki imád

A sneaker akkor sem tudna kimenni a divatból, ha törvény kötelezné a gyártókat a beszüntetéséről. Egyszerűen mindenki imádja ezeket a változatos, sokszínű, kényelmes lábbeliket. Még egy olyan sneaker is menőnek számít, amit negyven éve terveztek, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szinte minden márka kihozta idén is a retró modelljeit. Válogathatunk klasszikusokat a hatvanas évek sneakerdivatjából, vagy nézhetünk egy korai verziót, persze modern köntösbe bújtatva. A lényeg, hogy ezek a lábbelik egyébként is rendkívül jól állnak a mai ruházathoz, főleg, hogy az idei tavasz töretlenül arról szól, hogy egyre több retró ruhadarab és cipő tér vissza megújítva.

férficipők

Vastag talpú cipők a férfiak számára is

Néhány extrém esettől eltekintve természetesen nem olyan férficipők készülnek, amelyek a hölgyek számára már a platform kategóriát képviselik. Viszont kétségtelen, hogy a vastagított talp az urak ruhatárában is egyre inkább megjelenik. Ennek pedig főleg a praktikussága lehet az oka, hiszen egy vastagabb talpú sportcipő vagy bakancs jóval kényelmesebb, mint a cérnavékony talpú verziók. Ráadásul az ilyen talpak gyakran komoly technológiát rejtenek. Egy légtalpas cipőt nem is lehetne másképp megalkotni. Ráadásul nagyon is jól festenek, még elegánsabb kivitelben is.

Surranók újratöltve

A katonai és taktikai bakancsokra hajazó cipők nem csak ősszel és télen népszerűek, de tavasszal is kedvelt lábbelinek számítanak. Például a CCC üzletében számtalan variációját találjuk a tavaszi bakancsoknak, amelyek lehetnek diszkrét bokacipők, vagy vékony felsőrészből készült masszívabb modellek. Jól néznek ki egy vagányabb zakós összeállításhoz, ezen kívül kiválóak a tavaszi záporos, sáros időjárás leküzdésére. A CCC számtalan márka bakancsat kínálja a webáruházban és az üzletekben egyaránt.

Kényelmes loaferek, mokaszinok és espadrillesek

A kényelmi cipőknek még sosem volt ennyire keletje, mint manapság. Sokkal nagyobb számban találunk kifejezetten elegáns férfi mokaszinokat, espadrilleseket és loafereket is, mint korábban. Tökéletes tavaszi és nyári viseletek: egy ilyen lábbeli különlegesen feldobja az öltözékünket, hisz mindegyik egyfajta mediterrán hatással fűszerezi meg a szettünket. Mindhárom típusból kapni olyanokat, amelyek a hétvégi kikapcsolódáshoz ajánlottak, de bőven akadnak zakóhoz választható modellek is. Arra viszont figyeljünk oda, hogy mindhárom típust szigorúan titokzoknival viseljük, akkor is, ha egyébként hosszú szárú nadrágot választunk hozzájuk.

Színes sportcipők

A színek korszaka már néhány éve pörgeti a divattrendeket. Szinte mindenből készült különleges, élénk árnyalatú darab, ahogyan sportcipőkből is. A multicolor sportcipők pedig a férfiak esetében is valóban színes cipőket rejtenek, persze jóval férfiasabb árnyalatokban, mint a hölgyeknél. Ezek a cipők nagyon vagányan festenek egy monokróm öltözékhez, például fekete pólóhoz és fekete nadrághoz, illetve jól kiegészíti a világos ruházatból álló urban stílust is.

Partner tartalom (x)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.