Divat

Hordanál Beychella-cuccokat?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.21 | 12:54

Az énekesnő egy pop-up store-t nyitott, egyetemi stílusú, Beyoncé-ruhákkal.

Amihez Beyoncé nyúl, az előbb-utóbb arannyá válik. Az énekesnő most éppen a weboldalán kezdett egy új vállalkozásba: egy hónapig árulja a Coachellán mindenki által megcsodált, egyetemista stílusú ruhákat. A kaliforniai fesztiválon nyújtott alakítását már csak #Beychella néven emlegeti a Twitter népe, és minden idők legnézettebb YouTube-stream adásává is előlépett azóta a show:

Aki szeretne erre a performanszra sokáig emlékezni, illetve a jó ügyeket felvállaló énekesnőt is támogatná így, annak mindössze egy hónapja van arra, hogy berendeljen ezekből a cuccokból a honlapon, és erre egy, az oldal tetejére beépített visszaszámláló is motiválja.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Queen Bey időkorlátos pop-up store-jában a precízen megtervezett logók köré szerveződik a dizájn: a vadiúj sortok, ingek, dzsekik, kapucnis pulcsik és bandanák mindegyikén ott ragyog egy felsőoktatási intézményt idéző, Beyoncés szimbólum.

via GIPHY

Hogy közös lemez készül-e a férjével, Jay Z-vel, az még a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy a művésznő önértéken is megállja a helyét, és nem csak az Uproxx szerint is.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.