Divat

Elektrotetkó, a legmenőbb az okostetoválás

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.10 | 09:13

És még az egészséges életben is segít.

Nemcsak világít vagy villog az okotstetkó, hanem az egészség megőrzésében is segíthet. A tetoválás a legősibb testdíszitések egyike, és eddig is egy csomó feladata volt. Jelezhet egy csoportohoz tartozást, hogy miben hiszel vagy segít az emlékek megőrzésében. Az ősi technikától elég távol áll az okostetkó, amihez elemek, és nyomtatott áramkörök kellenek, de ez nemcsak világító party kellék, hanem egészségmegőrző díszítés is lehet.

Az egészségügyi tetoválásoknál se árt persze, ha jól néznek ki, hiszen éppen a design mögé lehet rejteni a funkciót, így lehet vonzó mindenki számára. Maga a festék is vezeti az áramot, így nincsen szükség vezetékekre. A szerkezet össze van kötve egy appal a mobilodon, és ott követheted nyomon, hogy milyen jelzéseket ad le a testedről a tetoválásba épített szenzor. Kicsit Szárnyas fejvadász, meg Csillagok háborúja, de nagyon menő.

A bőrödre akár rá lehet festni magát a kezelőfelületet, a gombokat is, hiszen az elektromosságot vezető festék reagál arra is, ha megnyomod az ujjaddal. Amúgy akár vízzel-szappannal is lemosható. A jövőben mérhet majd vérnyomást, ellenőrizheti a vércukorszintet, a testhőmérsékletet, és egy sor más testi tünetet jelezhet.

Persze aki CSAK bulzini akar, annak van nappal láthatatlan, csak este a buliban világító tetoválás, vagy olyan, okostetkó, amivel zongorázni lehet a bőrödön.



Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.