Divat

Változatos nyári kalandokra csábít a színpompás Kånken termékcsalád

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.24 | 07:18

Több mint negyvenéves története során a Kånken hátizsák neve összeforrt a stílusos, praktikus városi divattal.

A 2022-es nyári szezonban új, trendi színekkel és minden eddiginél bővebb kínálattal jelentkezik a Fjällräven ikonikus hátizsákmárkája, amely a legforróbb nyári napokon és a családi kirándulásokon is garantálja az élményekben gazdag barangolást.

Az 1978-ban debütáló első Kånken hátizsákok eredendően a svéd diákok gerincproblémáira kínáltak kényelmes és tartós megoldást. Azóta eltelt közel öt évtized, a márka pedig a Fjällräven ikonikus és népszerű termékévé nőtte ki magát, amelyért életkortól és érdeklődéstől függetlenül vásárlók milliói rajonganak. A Kånkenek tervezésében a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott a tartósság, a funkcionalitás és a kényelem, ám a különböző variációknak és színpalettáknak köszönhetően a városi kalandorok folyamatosan megújuló kollekciókból választhatják ki a számukra megfelelő felszerelést. A 2022-es nyári szezonban a márka divatos árnyalatokkal és egyedi kialakítású darabokkal teszi színesebbé a nyári programokat, legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy a nyaralás alatt megtett városi sétákról.

Az irodából a természetbe

A legtöbb felnőtt számára a kéthónapos nyári szünet már csak egy szép emlék, a kényelmes hátizsák viszont nem csupán az iskolás gyerekek kiváltsága. A hagyományos Kånken hátizsákok több méretben is elérhetők, így mindenki az elfoglaltságainak megfelelően választhatja ki a számára tökéletes darabot. A Kånkenkistestvéreként ismert Mini verzió kiválóan alkalmas a hétköznap esti városi sétákhoz, legújabb bézs, világoskék és khaki zöld színeivel pedig bármelyik nyári szetthez remekül illeszkedik. A Kånken bélelt laptoptartó zsebbel ellátott változatában pedig az irodai munka legfontosabb kelléke is helyet kaphat, így a napi kötelezettségek után akár azonnal indulhat a természetjárás a városhoz közeli helyeken.

Víz nélkül egy tapodtat se!

A forró nyári napokon rendkívül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás, különösen, ha aktív testmozgásról vagy természetjárásról van szó. A Kånken Mini Coolert a Fjällräven kifejezetten azért fejlesztette ki, hogy a legnagyobb kánikulában is hidegen tartsa az italospalackok tartalmát. A habszivacs párnával ellátott kiegészítő legfrissebb darabja a nyári hangulatot megidéző sárga színben pompázik, amely tökéletesen illeszkedik a hagyományos Kånken hátizsákba és a Mini verzióba is.

Ha több helyre van szükség, akkor a Kånken Bottle Pocket kulacstartó zseb garantálja, hogy egy vizespalack mindenképpen helyet kapjon a hátizsákban. A fém vázzal rögzülő, összehúzható gumis zárral ellátott kiegészítő számtalan vidám színben elérhető, amely a színpompás Kånkenekkel kombinálva igazán egyedivé varázsolja a megjelenést. Az oldalzseb jelentős helyet szabadít fel, így egyetlen felszerelést sem kell nélkülözni a természetjárás vagy a városi kirándulások során.

Hanyag elegancia

A Kånken Sling a klasszikus hátizsák vállpántos verziója, amely tartósságában és funkcionalitásában követi a hátizsák kialakítását, ám dizájnjának köszönhetően elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. A kisebb méretű Sling tökéletes választás a romantikus esti vacsorákhoz, tengerparti sétákhoz vagy akár a szabadtéri kulturális programokhoz. A széleskörű színpaletta, amely idén bézs és világoskék árnyalatokkal bővült, garantálja, hogy mindenki a stílusához legjobban illő darabbal tegye teljessé ruhatárát.

A túrázáshoz szükséges apró kellékek rendezése, stílusosan

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a fontos apróságok szétszóródnak a táskában, és pont az nincs meg, amire éppen szükség lenne. A Kånken Gear Bag multifunkciós rendszerezője megoldja ezt a problémát, és két rekeszében biztosít helyet a kábeleknek, az elsősegélykészletnek, és minden lényeges holminak. A kistáska különösen hasznos túrák alkalmával, hiszen ilyenkor jó, ha egy helyen van a sebtapasz, a bicska és a zseblámpa is. A rendszerező számos különböző színben kapható, így nem csak hasznos, de stílusos kiegészítője is a szabadtéri kalandoknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.