Divat

Toy Story-kedd, jöhet? Öltöznél hét közben rajzfilm-szereplőnek?

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.05 | 11:18

Nem csak hercegnős cuccokba bújhatsz, de akár Micimackó vagy Tiki kacsa is lehetsz.

Akinek a Disney saját ruházati termékei nem hirdetnék eléggé a stúdió iránti rajongását, az kreatívan, a saját szája íze szerint is beöltözhet rajzfilmhősnek.

A Disney-mánia lényege, hogy a karakter ruháinak színvilágát adaptálod saját hétköznapi cuccaidra.

 

View this post on Instagram

 

💙✨ @mirandagracemassey #cinderella #disney #disneybound #disneybound #disneyworld #disneybounder

A post shared by DisneyBound (@thedisneybound) on

Talán a járókelőknek nem is villan be azonnal, de a bennfentesek elismerően rád kacsinthatnak majd, ha épp egy házi Hamupipőke-szettben tolod. Nem kell túlzásba esni, mint egy báli ruhakölteménnyel tennéd – simán elég, ha csak rafináltan utalsz a karakterre.

Még csavarosabb, ha Szörnyetegnek adod elő magad: a szétcsúszott szettet némi bunda és rózsák tarkítják.

 

View this post on Instagram

 

Just in case it wasn’t obvious, I tried dressing up as Jasmine.

A post shared by K e l s i e R o s e 🥀 (@hello_kelsie) on

Jóval kézenfekvőbb Jasmine lenge keleti viselete, ami forró nyári napokra találó is. A fiúk számára is van pár jó tipp: ha Dagobert bácsi nem is, de valamelyik kópé kiskacsa még összejöhet.


A kék Dewey, a zöld Louie vagy a piros Huey jó választásnak bizonyulhat. Magyarul Tiki, Niki és Viki is lehetsz, akik egyébként a kunkorodó farkukat szabadon hagyva, nadrág nélkül mászkálnak – ez a kitétel persze nem kötelező.

via GIPHY

Erős túlzással Buzz Lightyearnek is képzelhetjük magunkat, persze nem előírás egy szkafander – épp elég, ha a kozmikus színvilágot hozzuk, és egy kiegészítővel egyértelműsítjük a projektet. Magunk mellé vehetjük Woody-t is, a nyomaték kedvéért.

 

View this post on Instagram

 

Adventure is O U T T H E R E! . all these lovely ladies have such amazing hearts. i’m very thankful Instagram has allowed me to get connected to not only amazing ladies but awesome Disney Bounders! . . Also I seriously appreciate everyone’s honestly about Toy Story 4 in my last posts. I feel that just because it’s a Disney or Pixar movies doesn’t means it’s always going to be amazing. But I will always go see the latest Disney movie opening week for now and forever. . . . 📷 @kathy.arriaza . . . . . . #toystory4 #toystory #buzzlightyear #pixar #pixarmovies #disneybounddaily #disneybounding #disneystreetstyle #ohmydisney #visitanaheim #disneyclassic #disneylandcalifornia #igdisney #disneyobessed #disneylandresort #disneyblog #disneypictures #disneyadventures #disneyap #disneygrammer #parkbound #disneyoutfit #disneycommunity #disneyannualpassholder #disneyigers #dressedindisney #disneybounding #disneyinspired

A post shared by Morgan✨ Lifestyle Princess (@morganstark__) on

Ha már Toy Story: Forky-t is megszemélyesíthetjük. A cosplay-eseknek feladja a leckét a műanyag evőeszköz, ám bőven jó az is, ha a domináns színek megjelennek.

A reneszánszát élő Kis hableány főleg a frizurájával hódít: ha lehetséges, csőszerű sellő-szoknyában inkább ne botorkáljunk, ha nem akarunk közlekedési problémákat.

 

 

View this post on Instagram

 

💋🦀🐠🧜🏼‍♀️ @jcwoodruff #disneybound

A post shared by DisneyBound (@thedisneybound) on

Egy Micimackó-szett már farsangi jelmeznek is megteszi, de fesztiválra sem rossz ötlet. A nadrág ez esetben is praktikus kiegészítő, a mézédes élményt az okkersárga póló és a sötét narancs overall teszi teljessé, a macifül frizuráról nem is beszélve.

 

View this post on Instagram

 

its called fashion, hunny . . #disney #pooh #disneybounding #disneybound #winniethepooh #disneyworld

A post shared by emily claire (@_emilybarker) on

Ha egy szép nyári napon munkába kell menned, akkor feldobhatod a reggeledet, ha stílusos és vidám cuccban vágsz neki, javasolja a pedestrian.tv.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló