Divat

A Nike Air Maxszal soha nem lőhetsz mellé!

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.28 | 09:18

A Nike egyik legismertebb vonala az Air Max család, amely nemcsak világszerte közkedvelt, de fontos szerepe volt a futócipő újjáéledésében, és kiütötte a nyeregből a kosárlabda fazonú lábbeliket. A talpba beépített különleges légbuborék védjegyévé vált a szériának - de ezekben folyamatos változások következnek be a fejlesztéseknek köszönhetően. Nézzük, miért ikonikus és szuper befektetés, ha beruházol egy Nike Air Max-re!

Kép: Footshop

Örökzöld

A Nike Air Max vonalon belül sok altípus közül választhatunk annak fényében, hogy milyen a stílusunk, és mihez keressük a lábbelit. Ami mindegyikre jellemző, az az áramvonalas felsőrész és a gumírozott talp, ami segít tompítani a lábak becsapódását járás közben. Ezen segít még inkább a légbuborék, amely különböző innovációs techniokáknak köszönhetően folyamatosan megújítja és növeli a cipő komfort szintjét. Például a Nike Air Max 95 kiadásában nemcsak a sarkaknál, de a talp elülső részében is megtalálható a légbuborék, így teszi igazán könnyeddé a járást bármelyik korosztály számára.

Akármelyik fazonra is csapunk le, ezeket különböző stílusokban és színváltozatokban is megtaláljuk: ha kifejezetten a csupa fekete vagy fehér surranóra vágyunk, akkor a 95-ös változatban biztos találunk fogunkra valót. Ha pedig a nagyon színes és egyedi megjelenéseket preferáljuk, a Footshop oldalán érdemes körülnézni, ahol akár akciós áron is felfedezhetjük a következő kedvencünket.

Öltözz hozzá

Habár elsősorban futócipőként gondolunk az Air Maxokra, teljesen más szerelésekhez is könnyen párosíthatóak, csupán néhány szempontot kell figyelembe venni. Az egyik legtipikusabb a sportos viselet – egy színben illeszkedő leggings vagy farmernadrág, és egy sport trikó vagy kedvenc pulcsink mindenképpen csinosan fog hozzá mutatni, ám arra figyeljünk, hogy ennek megfelelően magas szárú vagy rejtett sportzoknit viseljünk hozzá. Ha pedig azt akarjuk, hogy a figyelem mindenképpen a cipőkön legyen, akkor vegyünk fel kevésbé domináns, semleges színű öltözéket felülre. A fő kérdés mindig lebegjen előttünk, amikor a tükörbe nézünk: azt akarjuk, hogy úgy nézzünk ki, mint aki éppen kocogni megy, vagy mint aki egy mindennapi öltözéket kapott fel?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló