Divat

Elég kemény egy Victoria’s Secret Fashion Show válogatása belülről

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.30 | 13:56

Hogy is néz ki egy casting a világ egyik legmenőbb divatcégénél? Két friss Instagram-videóból kiderül, hogy nem egyszerű bekerülni az angyalok közé.

(Kép: Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria’s Secret)

Nagyon sokan álmodnak arról, hogy egyszer bekerülhessenek a Victoria’s Secret Show angyalai közé, azonban azt már csak kevesen tudják, hogy milyen kemény és idegtépő egy-egy ilyen válogatás. A VS divatbemutatóját egy elég hosszú, alapos és titkos válogató előzi meg, amelynek során a leendő modelleknek fekete fehérneműben és tűsarkúban kell sétálgatniuk az értékelő zsűritagok előtt. Ráadásul minden modellnek évente újra jelentkezni kell – függetlenül attól, hogy volt-e már VS-modell, vagy sem. A zsűri tagjai pedig kérdések sorozatával teszteli a jelentkezőt, miközben a háttérben egy kisebb közönség, a kamerastáb, és jelenlegi Victoria’s Secret modellek figyelnek.

Annak ellenére, hogy minden évben nagyjából hatmillió ember nézi a VS bemutatóit, viszonylag keveset lehet tudni a divatmárka kiválasztási folyamatáról. Idén viszont a cég kiposztolt néhány fotót és videót a hivatalos Instagramjára, hogy megtudjuk, hogy mi zajlik a színfalak mögött. A két fiatal és debütáló VS-angyal, Amilna Estevao és Roosmarijn de Kok videójából kiderült az is, hogy a válogatón csak a hivatalos egyen viseletben lehet megjelenni – ez jelen esetben fekete melltartót és fehérneműt, valamint tűsarkú cipőt jelent.

Ezen túl persze a kifutón való, profi járást is be kell mutatniuk a modelleknek, és természetesen közben mosolyogniuk is kell, sőt saját személyiségüket is prezentálniuk kell. Ezt így oldotta meg a fiatal modell, Amilna Estevao:

A zsűri tagjai természetesen minden modellnek felteszik az evidens kérdést, vagyis azt, hogy miért szeretne Victoria’s Secret modell lenni. A holland modell, Roosmarijn de Kok pedig így reagált, amikor megtudta, hogy bekerült az idei divatbemutatóra:

A hosszas válogatás után végül 59 modellt választottak ki az év legnézettebb divatbemutatójára. Ebből 14 lány Victoria’s Secret angyal, 29 már visszatérő modell, 16 fiatal nő pedig újoncként szerepel majd. Az idei show november 28-án lesz Shanghajban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.