Divat

Sör- és hányásálló cipőt tervezett az Adidas az Oktoberfest alkalmából

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.06 | 17:39

A müncheni Oktoberfest Németország egyik legnagyobb népünnepélye, ami olyannyira nagyra nőtt, hogy a világ számos pontján ünneplik, természetesen jóféle sörökkel, általában mértéktelen mennyiségben.

Egy ekkora buli apropóján persze előfordulhatnak balesetek, így nem mindegy, mit veszünk fel, ha mi is öntenénk egy keveset a garatra. Az Adidas hivatalosan is megoldotta ezt a súlyos problémát és tervezett egy cipőt, ami nemcsak jól néz ki, de praktikus is.

A barna bőrből készült cipőn az ikonikus három csík aranyló színben pompázik, valamint a “Prost” (németül egészségedre, koccintás előtt kötelező) felirat található.

A lábbeli felső részét egy különleges bevonattal illették, ami mindenféle folyadékot kiválóan taszít és mivel sörfesztiválról beszélünk, a sör és a hányás veszélyét ezzel kiválóan el lehet hárítani. Emiatt a cipőnek kissé borsos ára van, 200 euróért dobálják, azaz úgy 61 ezer forintért, de mindenki kap hozzá egy sörös korsót is! Csupa haszon.

adidas Originals München “Oktoberfest” Made in Germany Sneaker

Releasedate: September 2nd, 2017 | 00:01 CET Available online: https://www.43einhalb.com/adidas-muenchen-made-in-germany-oktoberfest-184082 Wear Your Best To The Fest When every year at the end of September millions of people travel to Germany wearing Bavaria’s traditional leather pants and “Dirndl”, that can only mean one thing: It’s “Oktoberfest” season in Munich!

Fotó: adidas


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló