Divat

Viselnéd Vans cipőn a 90 éves Mickey egeret? Vagy Minnie-t, masnival?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.05 | 12:45

A divatos csukákat a legismertebb rajzfilmfigurák ihlették.

Idén tölti be a 90. „életévét” Miki egér, aki köszöni szépen, jól van, és szemmel láthatóan pompásan tartja magát. Walt Disney legnépszerűbb karaktere a stúdió jóváhagyásával a Vans cipőin is megjelenik, egy ünnepi kollekciót díszít mostantól a rágcsáló ikonikus képe. Még párja, Minnie egér is helyet kap néhány lábbelin.

via GIPHY

Október 5-én indul hódító útjára a szett, melynek megálmodásánál 11, korábbi és újabb filmet vettek alapul a tervezők. Mickey egyik első mozija, az 1928-as Plane Crazy is felismerhető a termékek közt.

A cég Sk8-Hi cipője is repülős üzemmódra váltott, hogy a fekete-fehér alkotás jelenetei megelevenedjenek rajta. Még egy 3D-s embléma is került a lábbeli sarkára.

 

View this post on Instagram

 

Saturday! #disneyvans

A post shared by DisneyVans (@disneyvans) on

A vad ’80-as éveket idézi a lángnyelvekkel ölelt, bőrdzsekis egérpáros.

 

View this post on Instagram

 

90 years of Mickey Mouse! Time to celebrate with a new #DisneyxVans collection arriving soon.

A post shared by Vans Europe (@vans_europe) on

Őrület, hogy már kilenc évtizede betették az egerek a lábacskájukat a popkultúrába – 1923-ban alapította a híres grafikus a stúdiót, és öt évre rá született meg a kedvenc rágcsálónk.

 

View this post on Instagram

 

August 25th, 2018. 11:00. #disneyvans

A post shared by DisneyVans (@disneyvans) on

1928. november 18-án debütált a Steamboat Willie című epizóddal, és lopta be magát a gyerkőcök szívébe. Nemcsak a karakterekkel, de a letisztult színekkel is emléket állít a Vans: aki egereset pont nem hordana, az a nonfiguratív – piros, fehér és fekete kombinációjú – cuccokból is választhat.

A Simplemost hozzáteszi, hogy Minnie hívei pedig a piros alapon fehér pöttyös, masnis kiegészítőkben tobzódhatnak a 90. szülinap alkalmából.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló