Divat

Ha igazán menő férfi vagy, akkor mostantól nem viselsz boxeralsót

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 16:54

Az egykor oly divatos alsóra, kiadták a kilövési engedélyt.

 

Forrás: Pixabay

Talán emlékszünk még azokra az időkre, amikor nem volt nagyobb menőség, vagányság a boxeralsóknál, pláne ha az volt ráírva, hogy Calvin Klein. Hatalmas óriásposzterek hirdették e ruhanemű feljebbvalóságát, rajtuk vonzó férfisztárokkal (pl. Mark Walhberg vagy David Beckham), és akkor a rapperekről még nem is beszéltünk, akik szerint az volt a kivagyiság csúcsa, ha kilógott a boxeralsó a farmergatya vagy a szabadidőnaci alól. Nos, ezeknek az időknek, nagyon úgy fest, végérvényesen vége van.

Ami ellene szól

Azt, hogy a boxeralsó ideje lejárt, már tavaly is pedzegették jó pár cikkben. Rengeteg érv volt a dolog mellett, az első számú az, hogy ez a viselet bizony gyerekes. Mert milyen szánalmas is az, amikor az ember felnyúl valamiért, vagy lehajol, és a nadrág meg kicsit lecsúszik róla közben, de a boxer meg kilóg. Elegáns? Nem. Béna? Nagyon.

Aztán az is felmerült, hogy a boxeralsó kényelmetlen viselet, mert felgyűrődik a nadrág alatt, a szerszám sem fekszik benne az egészségesnek megfelelően, és a boxerek anyaga sem a legkiválóbb. Meg mostanában a herére feszülő nadrág a divat, ami miatt az alsónemű kidudurodhat a nadrág szövetén keresztül. Na és egy első randin, amikor megszabadulunk a szép, csinos ruhánktól, a csaj a legvadítóbb fehérneműt villantja elő, te pedig boxerben állsz előtte bevetésre készen?! Kicsit talán lehangoló. Ezért, kedves férfitársaink, most húzzátok ki az alsónadrágos fikókot, gyűjtsétek ki belőle az összes boxeralsót, és dobjátok a kukába. Mert már nem menő. Hanem lehangoló. A boxeralsók ideje lejárt.

Mellette mi szól?

Ha valamit egy férfiember szeret hordani, azt nehezen fogja elhagyni holmi divatérvek miatt. Ismert marketing rémálom férfi célcsoportot rávenni, hogy változtasson a borotváján, a kedvenc zoknimárkáján, vagy a sörmárkáján. Aztán meg nehogy azt hidd, hogy a nők mindig tangában rohangálnak vakrandikat követő alkalmi szexre készen. Nekik is megvan a maguk kényelmes, kinyúlt pamutbugyija, amit a keddi hosszú műszakra vesznek fel a munkahelyre. De alap, hogy ami kényelmes, ahhoz férfiembernek atombomba kell, hogy kimozdítsa.

 

Nyitókép: Wikimédia


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló