Divat

Ez a boxer megoldja a férfiak legnagyobb problémáját

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.13 | 11:01

A férfi társadalom legnagyobb kényelmetlenségére született megoldás. Nincs többé társaságban kellemetlen gatyába túrás, ezzel a boxerrel diszkréten igazíthatjuk meg a műszert. És ez még nem minden.

Amikor társas helyzetekben érzed, hogy félrecsúsznak a dolgok, kénytelen vagy mélyre túrni vagy látványosan a nadrágodon keresztül korrigálni. Persze megvannak erre a trükkök – gyorsan elfordulsz, vagy valami kifogással félrevonulsz, de mindezt elfelejtheted, mert kifejlesztették A Boxert, amivel soha többet nem kell aggódnunk ilyesmin.

Ráadásul két legyet üthetünk vele egy csapásra: amellett, hogy elmászik a fallosz, ugye hozzáragadni is szeret a combhoz. Az Eletrunkban a férfiasságot elválasztja a lábaktól egy zsebecske, így az előbbi égető probléma is letudva.

A többszörös szóviccre (a trunk az elefánt ormányát, az „ele” előtag pedig a megemelést jelenti) keresztelt terméket egy dél-amerikai motortúrán álmodta meg az ötletgazda. Michael Walker a New York-i nyüzsgézsből besokallva tavaly szeptemberben otthagyta a munkáját és utazgatni kezdett Dél-Amerikában.

Ecuadorban voltam, amikor úgy döntöttem, hogy veszek egy motort. A túrán jöttem rá, hogy mennyire kényelmetlen és diszfunkcionális minden férfi alsónemű.

– mesélte a kezdetekről a Mashable-nek.

Idén februárban kezdte megtervezni a prototípust, divatbemutatókra járt és építette a kapcsolatait, két hónap múlva pedig el is készültek az első darabok. Több színben kaphatók, és olyan szívromboló fotókkal reklámozzák őket Instán, hogy azt David Beckham is megirigyelné.

Walker szeretné, ha üzletemberektől kezdve sportolókon át minden férfi igényét kielégítené a terméke, sőt, egyre több nő kopogtat nála egy hasonló melltartó megtervezéséért, így talán később is hallunk még róla.

(Nyitókép: Instagram/eletrunksnation)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló