Divat

Ezek lesznek 2017 legnagyobb ruha trendjei a Pinterest szerint

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.15 | 07:26

Itt az ideje, hogy helyet csinálj a ruhásszekrényedben a következő év legmenőbb gönceinek, most megmutatjuk, hogy a Pinterest keresési listája alapján mik lesznek azok a darabok, amik biztosan jelentős szerepet játszanak majd a divat világában 2017-ben.

1. Harangujjú felsők

Volt egy rövidebb korszak a divattörténet során, amikor ezek a felsők és blúzok menőnek számítottak, de nem sokáig maradtak divatban. Úgy látszik, a következő év újraéleszti ezt a trendet, ami néhány furfangos megoldással és megfelelő párosításokkal főnyeremény lesz.

Fotó: Pinterest / {this is glamorous} Flickr
Fotó: Pinterest / {this is glamorous} Flickr

2. Kitűzők, felvarrók, matricák

A divat mindig körbejár. Idén már elkezdték újbóli térhódításukat, a legtöbb fiatal biztos átkozta a szüleit, amiért hasonló kabátjukat a nyolcvanas évekből már a kukába hajították. Pedig milyen menő lesz 2017-ben! Az a legjobb benne, hogy bármit üzenhetünk ezekkel a kis kiegészítőkkel, teljesen személyre lehet szabni vele egy adott ruhadarabot.

Fotó: Pinterest / popsugar.com
Fotó: Pinterest / popsugar.com

3. Vékony pántos, laza ruhák

Már megint egy múltidéző, a 90-es években imádtuk, 2000 után már inkább ciki volt, most viszont úgy tűnik, hogy aki divatosan öltözködik, az beszerez egy ilyen darabot. Önmagában, vagy rétegelve is csini, egy bokacsizmával és egy laza kabáttal szerintünk teljesen vállalható.

Fotó: Pinterest / howtostreetstyle.blogspot.com
Fotó: Pinterest / howtostreetstyle.blogspot.com

4. Teveszínű kabátok

A teve az új fekete! A ballonkabátok sosem mennek ki a divatból, maximum a színűk változik évről évre. Míg a fekete egy örökérvényű klasszikus, érdemes lehet beújítani egy természetesebb árnyalatot is. Farmerhez is csini, de variálható úgy is, hogy egy elegánsabb outfit díszévé váljon.

Fotó: Pinterest / habituallychic.luxury
Fotó: Pinterest / habituallychic.luxury

 

5. “Használt” farmerek

Minél kopottabb és rojtosabb, annál jobb. A kőmosott farmerek nagy visszatérők lesznek jövőre, főleg azok a fazonok, melyek magasított derékkal rendelkeznek és laza szárral. Ehhez hasonlót is biztos találnánk anyáink szekrényeiben, ha nem gondolták volna ők is húsz évvel ezelőtt, hogy ezek a nadrágok véglegesen kimentek a divatból.

Fotó: Pinterest / urbanoutfitters.com
Fotó: Pinterest / urbanoutfitters.com

Fotó: Pixabay / Pexels


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.