Egészség

Itt egy elektromos kapszula, ami megelőzi a szellentést és a szélgörcsöket

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.20 | 07:22

Itt az okoskapszula, ami minden embernek segít befogni a szeleket. És még egy applikácóval is össze van kötve a telefonodon.

Amikor rossz helyen és időben kell szellentened vagy kap el a szélgörcs, annak kemény következményei lehetnek. A munkahelyen megbeszélés közben vagy akár repülőn, ahol legutóbb pont ebből lett verekedés a fedélzeten.

Az elektromos pirulát ausztrál mérnökök fejlesztették ki, és tényleg a jövő gyógyszerei közé tartozik. Van benne elem, és képes elemezni az emésztés során termelődő gázokat és mikroroganizmusokat mégse nagyobb, mint egy méretes vitamin tabletta.

Amiben igazán figyelemreméltó, hogy miután lenyelted, elemzi az emésztésed során keletkező anyagokat, és elküldi neked a telefonodra egy appba. Így segít abban, hogy személyre szabott gyógykezelést kapj, és olyan étrendet állíthass össze, amitől pont te nem kezdesz el eregetni a vacsi után. Ugyanis, hogy mitől kezd el csikarni a hasunk, az bizony minden embernél más és más okokra vezethető vissza, és mindenkinek más étel okozhat gondot. A jövő amúgy is a személyre szabott gyógykezeléseké, és ez az elektromos tabletta élen jár ebben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló