Egészség

Adj vért és vásárolj kedvezményesen!

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2021.06.14 | 07:18

Fél évig kedvezményesen vásárolhatnak az elfogadóhelyeken a véradók az Önkéntes véradó virtuális kártyával hétfőtől - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a véradók világnapja alkalmából.

A szervezet vasárnapi közleménye szerint június 14-étől minden donor rendelkezhet Önkéntes véradó virtuális kártyával, amelyet telefonon egy ingyenes applikációval lehet megjeleníteni, de akár pdf-formátumban is letölthető vagy plasztikkártya is kérhető belőle.
A kártyával a donorok a véradástól számított fél éven belül több mint ezer kiskereskedőnél, helyi szolgáltatónál vásárolhatnak kedvezményesen.
A rendszeres véradók különböző fokozatú, véradási számuknak megfelelő kártyát kapnak, amellyel több száz prémium szolgáltatónál megemelt alapkedvezményben részesülhetnek – ismertették.
A magyar véradók felelősségtudatának és önzetlenségének köszönhetően a koronavírus-járvány eddigi ideje alatt a vérkészítmény-ellátás folyamatos volt Magyarországon, és az OVSZ mindent megtesz azért, hogy folyamatos is maradjon.

Bővebb információk és az elfogadóhelyek listája az applikációban és a www.ovsz.hu/hu/hirek/onkentes-verado-kartya oldalon található.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló