Egészség

Így néz ki most a férfi, aki 136 kilót fogyott, majd 6 kiló bőrtől szabadult meg

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.20 | 09:16

John Allaire mindig is mackós alkat volt, amikor azonban 245 kilót nyomott alatta a mérleg, drasztikus lépésre szánta el magát.

Kép: screenshot

Allaire valamivel a már említett drasztikus súly alatt volt, amikor megismerte szerelmét, a vékony, sportos Kaighla-t, aki elfogadt őt olyannak, amilyen.

Szeretett engem a durva, extrém túlsúlyom ellenére, ami igazából számomra is felfoghatatlan. Ugyanakkor tudtam, hogy nem akarom annak kitenni a feleségemet, amivel egy ilyen figura gondozása és ápolása jár, hiszen ekkor már szinte teljesen mozgásképtelen voltam. Nem akartam azt sem, hogy idő előtt veszítsen el, a túlsúlyosokat érintő szív- és érrendszeri betegségek valamelyike következtében”

– mondja John a Barcoft TV dokumentumfilmjében.

A férfi ekkor komoly szakmai segítséget kért, dietetikus, személyi edző… és megkezdődött az életmódváltás, ami a mai napig nem ért véget. John keményen edzett és egészségesen kezdett táplálkozni, így pontosan tudta, hogy a nagy fogyás után rengeteg -akár tíz kiló – fölösleges bőr is marad a testén.

Igazából a párommal már az esküvő előtt beszéltünk arról, hogy mi lesz, ha lefogyok ugyan, de marad egy csomó extra bőr a testemen. Fog-e vajon úgy is szeretni, kívánni engem? A válasz igen volt”

– teszi hozzá a bátor férfi.

Hálás azért, hogy párja soha nem kényszerítette sportra, igazából természetes volt, hogy mellé áll, bárhogyan is dönt.

Kép: screenshot

Kaighla a felvételen elmondja, hogy soha nem várta Johntól, hogy egészséges, normális testtömeg-indexe legyen, annak viszont örül, hogy magától változott férje. A kapcsolatukat sokan ferde szemmel nézték a brutális súlykülönbség miatt, de ez egyiküket sem zavarta: a szerelem erősebbnek bizonyult.

Örülök, hogy a férjem ma már magabiztosabb emberként, férfiként, és ez persze jó hatással van a kapcsolatunkra is”.

összegzi a filigrán nő.

A komoly fogyást követően Johnt 6 kiló bőrtől szabadították meg a sebészek, és végre könnyedebben mozog, mint valaha.

“Ha minderre én képes voltam, akkor a legnagyobb biztonsággal állíthatom, hogy bárki, de tényleg bárki képes. Csak ez első lépéseket megtenni nehéz, utána már életformává válik a sport és az egészséges táplálkozás”

– zárja a filmet a férfi, aki nem szégyellt új életet kezdeni akkor, amikor a többség hajlamos feladni a küzdelmet a plusz kilókkal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló