Egészség

Karcsúbb karokról álmodik? Tanácsot adunk Önnek, hogy hogyan lehet a karjait karcsúbbá tenni

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 07:18

A zsír lerakódása a különböző testrészeken nem meglepő. Vannak azonban olyan helyek, amelyekkel korábban semmi gondja nem volt, de most hirtelen azon tűnődik, hogy miért halmozódnak fel új zsírpárnák. Ennek egyik példája a karok tájéka. Középkorúaknál azonban ez a probléma gyakoribb, mint amilyennek látszik. Ön is foglalkozik azzal, hogy hogyan karcsúsítja le a karjait? Olvassa el, hogy hogyan érheti ezt el hatékonyan.

Twinsterphoto / Shutterstock.com

A fogyás soha nem csak egyetlen helyről szól, ahol fogyni kell és feszesíteni a bőrt. Nagyon furcsa lenne, ha tökéletesen formás feneke lenne, ugyanakkor a hasa és a csípője kitüremkedne a nadrágból.. Amikor azzal foglalkozunk, hogyan lehet lefogyasztani a karokat és a vállakat, átfogóan összpontosítani kell az egész testre, és fokozatosan fogyni kell a test minden részén.

Hogyan kezeljük a petyhüdt karokat?

Minden fogyás alapja a megfelelő étrend, amely nemcsak kívülről, hanem belülről is formába hozza a testet. A szervezetben felhalmozódott felesleges zsírtól a szervei is szenvednek. Egyszerű tornázással csak a karjain lévő izmokat edzené, de ezt már nem érné el hogy a térfogata is csökkenjen. Ha komolyan gondolja a kar lefogyását, kezdjen olyan fogyókúrába, amelynek bizonyított eredményei vannak, és amely nem veszélyezteti az egészségét azzal, hogy éhezteti vagy nem adja meg a szervezetének a szükséges tápanyagokat. Ezt például a ketodiétával, más néven fehérjében gazdag, alacsony szénhidráttartalmú diétával lehet elérni.

Ketózis

Szervezete hozzászokott ahhoz, hogy a mindennapi tevékenységekhez szükséges energiát a táplálékkal bevitt szénhidrátokból nyeri. A zsír egy olyan energiatartalék, amelyet a szervezet akkor kezd el fogyasztani, ha nem kapja meg az elsődleges szénhidrátforrást. Ha tehát leállítjuk a szénhidrátbevitelt, a szervezet ketózis állapotába kerül, ami a zsírban tárolt energia kinyerésének egy másik módja. A válasz arra, hogyan lehet az ujjakat karcsúbbá tenni, részben már meg is született.

A szervezet szénhidrátellátásának korlátozása esetén azonban nagyon szigorúnak kell lenni – a bevitel nem haladhatja meg a napi 50 grammot. A ketózis gyorsan beáll. Általában már 48 óra elteltével fogyni kezdünk. De hogyan maradhatunk meg ennél az alacsony értéknél, hogy a karokon tárolt zsír valóban fogyjon? Kipróbálhatja az olyan bevált fehérjeételeket, mint például a Ketomix.hu, amelyek könnyen elkészíthetők. Ezek általában a minimális szénhidráttartalomra épülnek, emellett  minden más fontos tápanyaggal ellátják a szervezetet. Így fokozatosan megtapasztalja, hogy milyen ételeket készíthet a ketodiéta mellett.

A karok karcsúsításával kapcsolatban felvetődik az ujjak karcsúsításának a kérdése is. Az ujjak megvastagodásának általában a vízvisszatartás és duzzanatok kialakulása az oka. Ezért minden este és minden reggel kényeztesse magát egy masszázzsal. Ideális, ha olyan masszázskefét szerez be, amely felpezsdíti a vér áramlását a végtagokban, és már néhány nap múlva látni fogja a hatást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló