Egészség

5 világsztár, aki rendszeresen böjtöl

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.01 | 06:46

A sztároknak nagyon kell vigyázniuk, ha a súlyukról van szó, vagy éppen fittnek kell maradniuk. Nem is bízzák a véletlenre.

Jakcman is böjtöl – Fotó: Behrouz Mehri / AFP

Akik a reflektorfényben élik életüket, azok nem engedhetik el magukat, mert akkor rögtön ízetlen kritikák céltábláivá válnak. Emellett munkájukhoz rengeteg energia kell: egy koncert végig táncolása és éneklése nem kis meló, a forgatások is nagy állóképességet igényelnek, sőt, a divatbemutatókon és a fotózásokon is remek formában kell lenni. Így nem meglepő, hogy sokszor olvasni arról, mivel tartják magukat remek formában.

Az egyik legnagyobb trend mostanság az időszakos böjtöléses diéta. Ezen étrend során csak egy evési ablakunk van arra, hogy étkezzünk, a fennmaradó időben viszont böjtölnünk kell. Ez lehet 12 óra evés, 12 böjtölés, de akár 16:8 is. A nem evős időszakban ugyan a vízfogyasztás megengedett (sőt kötelező), valamint a tea és a kávé, de csak üresen, tej és cukor nélkül.

Rengeteg előnye van az ilyen étrendnek – annak ellenére, hogy például a 16:8 iszonyatosan sanyarúan indul, és sok-sok éhes óra kell, mire hozzászokik a szervezet. Nem csoda, hogy több híresség is e szerint étkezik.

Nicole Kidman:

Proud to wear this @chloe for @netaporter T-shirt to support women around the world! Get it at the link in my bio. All profits go to @womenforwomen for #internationalwomensday. #incrediblewomen

100.5k Likes, 1,554 Comments – Nicole Kidman (@nicolekidman) on Instagram: “Proud to wear this @chloe for @netaporter T-shirt to support women around the world! Get it at the…”

Úgy hírlik, az ausztrál színésznő a 8-16-ot követi, amely keretein belül a 8 órás evési időszakban többnyire sovány fehérjét és zöldségeket fogyaszt.

Hugh Jackman:

Tonight we’re celebrating the new collection from @montblanc Le Petit Prince #tributetoimagination #montblanc Thank you @mjonf

675.4k Likes, 3,299 Comments – Hugh Jackman (@thehughjackman) on Instagram: “Tonight we’re celebrating the new collection from @montblanc Le Petit Prince #tributetoimagination…”

Igen, a férfiak is odafigyelnek az alakjukra. A Farkast alakító színész is a 8-16 mellett tette le a voksát.

Jennifer Lopez:

Gettin’ it in today even though it’s blazing outside!! @niyamasol white snakeskin leggings!! #mysolstyle #hotlikeamf #109degrees

1.1m Likes, 6,088 Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Gettin’ it in today even though it’s blazing outside!! @niyamasol white snakeskin leggings!!…”

Az énekes-színésznő remek alakját rengetegen irigylik. Sokszor hallani, hogy emögött rengeteg munka van. J-Lo egyik trükkje, hogy legalább 8 órát böjtöl egy nap.

Miranda Kerr:

Thank you @sephorasantamonica for all your support with @koraorganics ????

189.7k Likes, 568 Comments – Miranda (@mirandakerr) on Instagram: “Thank you @sephorasantamonica for all your support with @koraorganics ????”

A kétgyermekes modell is az időszakos böjtölés híve. Nem tudni pontosan viszont, hogy milyen böjt-evés megosztásban.

Benedict Cumberbatch:

Happy Birthday my Ben?❤️ You are the main character today. I’m so happy and happy to love you. I will always support you. I really love you. It’s going to continue. Ben Happy Birthday And I Love You!!!❤️??❤️ . . #benedict #happybirthday #benedictcumberbatch #cumberbatch #cumbercollective #benedicttimothycarltoncumberbatch #cumberbabes #cumbercookies #cumberpimp #cumberbitch #cumbercookie #cumberporn #sherlock #sherlockholmes #avengers #avengersinfinitywar #doctor #doctorstrange #marvel #marvelstudio #actor #movie #actor #love #fan #fanaccount #follow #followme #following #follow4follow

677 Likes, 13 Comments – Benedict Cumberbatch (@__benedictcumberbatch) on Instagram: “Happy Birthday my Ben?❤️ You are the main character today. I’m so happy and happy to love you. I…”

A színész az 5:2 híve. Ez annyiban tér el a többitől, hogy nem egy napi, hanem egy heti lebontást ír elő: a hét 5 napján szinte bármit lehet fogyasztani, 2 nap viszont maximum 500 kalória vihető be.

A fenti sztárokon kívül még például Ben Affleck, Justin Theroux, sőt, állítólag még Beyoncé is számolja az órákat.

Nyitókép: Behrouz Mehri / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.