Ezo

Erre a 3 csillagjegyre végre rátalál a szerelem 2023-ban

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.01 | 16:18

Mind rászolgált arra, hogy végre jól menjenek a dolgaik.

Ikrek

Az Ikrek számára a 2023-as év igazi vízválasztó. Végre sikerül lezárni egy olyan kapcsolatot, ami már régóta nem a javát szolgálta – lehet, hogy a szakítás fizikai téren már rég megtörtént, de fejben még ott volt a régi partner emléke. Ez a mentális paradigmaváltás csinál helyet az új szerelemnek, ami elképzelhető, hogy könnyed kalandként indul csupán, de hamarosan kialakul belőle valami, ami sokkal több, mint amit az Ikrek remélni merne.

Kos

A Kos 2023-ban végre elkezd dolgozni önmagán: elkezdi letenni a transzgenerációs családi mintákat és a negatív korlátozó hiedelmeket, és végre segítséget kér ahhoz is, hogy igazán el tudja fogadni és szeretni tudja önmagát. Ez a hatalmas változás lesz az, ami meglévő párkapcsolatot új lángra lobbantja és elmélyíti, ha pedig egyelőre nincs társa, akkor az új szerelmet hozza el az életébe.

Bak

A Bak úgy érzi, 2023-ban újra és újra rámosolyog Fortuna, a szerencse istenasszonya. A valóságban azonban nem szerencséről van szó, hanem sok év kemény munkája alighanem most ért csak be: ez pedig nem csak a szerelemben, a párkapcsolatban, de munka és az anyagiak terén is megmutatkozik. Ha a Baknak sokáig nem volt senkije, most bizony fordulhat végre a kocka, az új év ugyanis fantasztikus találkozásokat rejt magában!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló