Ezo

A Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé – napi horoszkóp 2024. március 20.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.20 | 09:10

Szerdán az Oroszlán jegyében jár a Hold, ami bátorrá és szenvedélyessé tesz minket. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán mindenkinek van egy elképzelése arról, mi a jó megoldás egy kihívást jelentő helyzetben, és nagy az esélye ma annak, hogy ez ügyben nézetkülönbség alakul ki közted és egy hozzád közelálló között. Ha ma felveszed a kesztyűt, hosszú menetre számíthatsz, hagyd ki most ezt és engedd el a dolgot!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán lehet egy kisebb kudarc, és emiatt elfoghat a kétség, elbizonytalanodsz magadban. Ne add fel ilyen könnyen a dolgokat, hiszen az életben semmit sem adnak ingyen… Állj fel, és igazítsd meg a koronád!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán valakinek az ismerőseid közül pénzhiánnyal kell megküzdenie és elképzelhető, hogy az illető tőled vár segítséget ennek megoldására. Talán szíved szerint megtennéd az illetőnek, hogy kisegíted, de vedd számításba azt is, hogy ettől valószínűleg meg fog változni a kettőtök kapcsolata.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán bizony nemet kell mondanod valakinek a kérésére, pedig szívesen segítenél neki, de mégsem az a helyes. Ráaádásul az illető nem biztos, hogy meg fogja érteni az indokaidat. Ebben a helyzetben a legjobb, amit tehetsz, hogy nem mélyíted tovább a konfliktust egy vitával.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold szerdán az Oroszlán jegyében jár, így előfordulhatnak nálad érzelmi, hangulati ingadozások. Könnyen feldühödsz, könnyen lelkesedsz, de hamarabb el is érzékenyülsz egy helyzetben. Amennyire tudod, mérsékeld ezeket a hullámhegyeket és völgyeket.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben hiába érzed úgy, hogy neked van igazad, nem biztos, hogy ezt mások is elismerik, vagy, hogy érvényesíteni tudod. Az az igazság, hogy most nem nagyon tehetsz mást, mint beletörődsz abba, hogy ezt a csatát nem tudtad megnyerni. De majd a legközelebbit!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán te lehetsz a válasz egy kérdésre, te lehetsz a megoldás egy problémára, és erre mások is hamar rájönnek…. Így aztán többen is hozzád  fordulnak tanácsért. Azért az is jogos, ha meghúzod a határaidat, és egy ponton már nemet mondasz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán több esélyt is felkínál neked az élet, de nem kell mindent kipróbálnod, mindent el is fogadnod. Nyugodtan legyél most egy kicsit válogatós most és csak azt válaszd ki, amelyik a legelőnyösebb számodra, még akkor is, ha valaki nagyon szeretné, hogy másképpen dönts.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valaki már többször megbántott, rosszul bánt veled, ne adj neki újra és újra még egy esélyt. Ne várd, hogy az illető majd egyszer csak megváltozik. Nem fog és ezt az eszeddel nyilván már tudod is. Mástól viszont megkaphatod a boldogságot, ezt ne felejtsd el!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán valaki megkérdőjelezi a hozzáértésedet, és még az is elképzelhető, hogy olyasmivel vádol meg, amihez semmi közöd. Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja – és főleg, hogy mik lehetnek a valódi motivációi.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán komoly összefüggésekre láthatsz rá. Lehet azonban, hogy bármennyire is szeretnéd mindezt megosztani másokkal, süket fülekre találsz majd. Neked viszont hasznot hozhat, hogy így átlátod az események láncolatát.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán szeretnél jó benyomást kelteni valahol és emiatt feszült vagy, ami természetes, de egyben értelmetlen is. Csak annyi a dolgod ugyanis, hogy önmagadat add. Ha viszont görcsös vagy, és izgulsz, talán végül pont ez az, ami nem fog sikerül.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.