Ezo

Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön – napi horoszkóp 2024. március 28.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 09:10

Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön. Most a józan észt is felülírhatják a megérzések. Mindenképpen érdemes hallgatni és követni a belső hangokat. Bármit is súgjanak, jól döntesz majd.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön adódhat egy helyzet, amikor a túláradó érzéseknek köszönhetően mindent félredobva veted bele magad valamilyen szituációba. Ez nem baj, de közben a józan észre is figyelned kellene. Mi van, ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, mint amire számítasz?

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha még friss a kapcsolatod, most nagyon jól alakulhat minden. Különösen akkor, ha még picit fel is dobod a találkozásokat néhány kreatívabb ötlettel. Persze ez akkor is igaz, ha már régóta együtt vagy a pároddal. Nem árt néha egy kis újítás, nem igaz?

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sűrű napot jelez a horoszkóp csütörtökre, nagy a húsvét előtti hajtás. És ha nem tartod magad szigorúan a  napirendhez, akkor bizony könnyen elúszol a feladatokkal. Erre hajlamosítanak a víz-elemben járó bolygók is. Legyél résen!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A víz-elemű jegyekben járó bolygók változékony hangulatot jeleznek. Az még hagyján, hogy könnyen megsértődsz, de a Skorpió Hold miatt most extra érzékenyen reagálsz valójában mindenre. Bármilyen vizes programmal (habfürdő, úszás) levezetheted a feszültséget, és ellazíthatod a lelked, a tested, az elmédet.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön annyira elfoglalt leszel, hogy még az alapvető szükségleteid kielégítésére sem biztos, hogy marad időd. Pedig azért enni-inni kellene, illetve óránként 10 percre jó lenne, ha átmozgatnád a testedet. Tarts ki, mindjárt itt a húsvéti hosszú hétvége!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Engedd meg, hogy az érzéseid, a megérzéseid vezessenek, és figyelj is persze rájuk, amikor egy döntést kell meghoznod valakivel kapcsolatban. Persze az ideális az, ha a józan ész és az érzések összhangba kerülnek, de ha most mégis ellentmondást éreznél, akkor az intuíció az erősebb…

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagypéntek előtti napon az érzések dominálnak. Picit talán úgy érzed, nem kapsz elegendő figyelmet, de ez valószínűleg nem a miatt van, mert a szeretteid kevésbé törődnének veled, inkább benned erősödött a szeretetvágy. Mondd el nekik, öleld meg te is őket. Viszonozni fogják.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Amikor a Skorpióban jár Hold, te szinte belelátsz a másik ember lelkébe, olvasol a gondolatai között. Ez hasznos, de veszélyes is lehet, és neked is figyelned kell, hogy ne manipulálj másokat! Használd jól a kivételes megérzéseidet, a képességeidet.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon nagy erőt ad, amikor hagyod, hogy a szenvedély és az érzések irányítsanak. Csütörtökön is jól teszed, ha teret engedsz mindennek. Ne félj kimutatni az érzéseidet. Azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, neked semmi „dolgod”. Higgyenek, amit akarnak, nem igaz?

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha jó dolgokat szeretnél megélni érzelmileg, ma nyitottnak kell lenned, és hagyni, hogy mások kimutassák feléd a törődésüket, segítsenek neked. Ha még keresed a párodat, engedd be az ajtón, aki most kopogtat. És persze nemcsak fogadni, adni is kell az érzésekből…

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön valaki meglephet azzal, ahogyan megosztja veled az érzéseit, a gondolatait. Lehet, eddig nem álltatok ennyire közel egymáshoz. Ebből viszont mélyebb barátság is szövődhet, ha te is elég nyitott és pozitív vagy az irányába.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A víz-elemű bolygók sok érzelmet jeleznek. Ne lepődj meg, ha csütörtökön a szokásosnál is könnyebben meghatódsz. Eközben a megérzéseid is felerősödnek. Most nagyon jók a sugallataid, a meglátásaid, figyelj mindenképpen a belső hangra.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.