Horoszkóp

A Mérlegnél próbálkozik valaki, a Bak élete új irányt vesz – napi horoszkóp 2024. április 9.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.09 | 09:05

Kedden a Hold és a Merkúr együttállása hat ránk, és ez utóbbi retrográd, ami felszínre hozhat tudatalatti mozgatórugókat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és te elemedben leszel. Sok szenvedély, gyors energiák tesznek téged boldoggá. Délután a Bika jegyébe lép a Hold, és lehűti a hangulatot, innentől a józanság uralkodik. Ennek is lehet örülni!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden talán túlságosan is nagy hatással lehet rád egy hír, vagy egy információ és könnyen lehet, hogy hajlamos leszel messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ne feledd azonban, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Várj még egy kicsit, tájékozódj. Délutánra már átlép a jegyedbe a Hold, és higgadt döntést tudsz hozni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden az lesz az igazán lényeges, hogy a határidős munkákkal előre haladj, de valaki talán igyekszik megakadályozni ebben és el akar csábítani valami kellemes helyre egy kellemes programra. Gondold végig, mi a fontosabb! Most arra biztatnánk, maradj józan!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A tegnapi Kos újholddal valami újat indítasz el az életedben. Ha valami új dologba fogunk, akkor gyakori, hogy bennünk van egy kis bizonytalanság, félsz, hogy valamit esetleg már az elején elrontunk. De ne add át magát ennek az érzésnek, csak haladj tovább egyenesen!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valószínűleg egy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely meghaladja a tudásszintedet, vagy nincs benne elegendő gyakorlatod. Ha így van, igyekezz még időben segítséget kérni valakitől, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy nem megy. Vagy pedig szedd össze minden bátorságodat, és ugorj neki a kihívásnak!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma kiderülhet, hogy egy terved sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, nagyobb költséggel járhat, mint tervezted, úgyhogy fel van adva a lecke számodra. Igazsg szerint azonban csak egyetlen dolog jelenthet akadályt neked: ha nem hiszel magadban eléggé!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden élvezheted a jó hangulatot, ami körülvesz, és te is tegyél hozzá a pozitív érzésekhez. Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik egy kicsit közelebb kerülni hozzád. Nyugodtan megbízhatsz az illetőben az égi folyamtok szerint.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és te igazán szenvedélyes, túlfűtött hangulatban lehetsz, sokkal könnyebben feldühödsz, mint azt megszokhatták tőled, éppen ezért igyekezz kordában tartani a reakcióidat. Főleg, ha olyan közegben vagy, ahol amúgy higgadtan kellene viselkedni. Délután már a Bika jegyébe lép a Hold, ettől te is megnyugszol majd.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valami nagyon nem akar sikerülni, akkor felmerülhet a kérdés, hogy minek erőltetni. Ma ezek a gondolatok kavaroghatnak benned – feleslegesen. Még ma meglehet az áttörés, és hirtelen a kezedre játszanak a véletlenek is.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden hirtelen új irányt vehetnek a dolgaid. Könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amelyekben végül nem egészen ott kötsz ki, ahová indultál. Ez történhet úgy, hogy egy beszélgetésed vesz egészen más irányt, mint tervezed, de úgy is, hogy elindulsz valahová és út közben eltérítenek máshová.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A délelőtt még csak-csak elmegy, de a délután unalmas rutinfeladattal telhet. Nem lehet minden nap izgalmas és érdekes, de ennek is meglehet számodra az előnye. Például letudhatsz dolgokat, amik már nyomasztottak egy ideje.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és nagy lendületet ad, de délután már a kényelemszerető Bika jegyén halad át, és ez lelassítja a dolgokat. Vedd fel te is ezeket a nyugodt energiákat! Meglátod, többre jutsz végül, mint délelőtt.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.