Ezo

Ők a legérzékenyebb lelkű csillagjegyek: köztük vagy?

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.11 | 16:38

A legérzékenyebb és legszebb lelkük nekik van.

A csillagjegyünk rávilágít a legjellemzőbb személyiségjegyeinkre is. A 12 jegy szülöttei között vannak olyanok, akik sokkal érzékenyebbek, segítőkészebbek és könnyebben át tudják érezni mások fájdalmát. Ez a 4 jegy elmondhatja magáról, hogy ők a legérzékenyebb lelkűek.

Rák
Ők minden érzelmi impulzust érzékenyebben élnek meg, mint mások. Az öröm és a bánat is sokkal nagyobb szerepet játszik az életükben, mint az általános érzelmek. Nem csak saját, de szerettei problémáit is ugyanúgy a szívén viseli. Őszintén nevet és sír együtt másokkal.

Halak
A Halak legjobb és legrosszabb tulajdonsága is az érzékenység. Sokszor olyannyira szenzitív, hogy saját életét is megkeseríti ezzel. Sokat stresszel mások számára jelentéktelennek tűnő dolgokon. Szeretteiért viszont a szívét-lelkét kiteszi.

Bak
Sokak számára meglepő lehet, hogy ebben a listában a Bakok is szerepelnek. Ők ugyanis hajlamosak elrejteni az érzéseiket, csak nagyon ritkán mutatják ki, milyen mély érzelmeik vannak. Ugyanakkor nagyon segítőkészek és a lelkükön viselik mások jóllétét.

Bika
A Bika nagyon heves természet, érzelmes, intenzív viszonyokat tart fent. Legyen szó barátságról vagy szerelemről. Mélyen átérzi mások érzéseit éppen ezért sokszor háttérbe szorítja saját magát és azon munkálkodik, hogy mások boldogok legyenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló