Ezo

Sorsfordító szeptember: erre készülj fel, a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.29 | 13:48

Sokak számára sorsfordító időszak következik.

Kos (Március 21. – Április 19.)

Szeptember a Kosok számára számos új lehetőségeket hoz a karrierjük terén. Új projektbe kezdhetsz, vagy előléptetésre számíthatsz. Az energiáid a tetőfokon lesznek, így bátran vállald a kihívásokat.

Bika (Április 20. – Május 20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára szeptember a szerelem és a kapcsolatok hónapja lehet. A meglévő kapcsolataid elmélyülhetnek és új, érdekes emberekkel találkozhatsz. Ha van olyan barátod, akivel gondok vannak, most rendeződhet a nézeteltérés, közeledj hozzá bátran.

Ikrek (Május 21. – Június 20.)

Az Ikreknek szeptemberben érdemes figyelniük az egészségükre és a munka-szabadidő egyensúlyra. A stressz kezelése és a relaxáció kiemelten fontos lesz.

Rák (Június 21. – Július 22.)

Szeptember a kreativitás és a szórakozás hónapja lehet a Rákok számára. Engedd szabadon a képzeletedet és merülj el olyan tevékenységekben, amik örömet okoznak. Lehet, hogy lesz köztük olyan, ami később a megélhetésedet szolgálja majd.

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Az Oroszlánoknak a kommunikáció és a kapcsolatok terén nyílhatnak új lehetőségeik szeptemberben. Új emberekkel való találkozások és közös projektek is várhatóak. Ha ajánlatot kapsz ilyesmire, ne lepődj meg, fogadd el, élj vele – egy-egy ilyen projekt most messzire vihet.

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Szeptember ideális időszak a Szűznek a felújításra. Átalakíthatsz vagy felújíthatsz otthonodban, és most gyorsabban végzel, mint korábban bármikor.

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Az egyensúly és a harmónia lesz a fókuszban a Mérlegek számára szeptemberben. Konfliktusok megoldására és belső béke megtalálására lesz lehetőség.

Skorpió (Október 23. – November 21.)

Szeptember a Skorpiók számára különleges lehetőséget hoz az anyagi helyzetük javítására. Új bevételi forrást fedezhetsz fel, de vigyázz: nem adja magát könnyen a dolog!

Nyilas (November 22. – December 21.)

A Nyilasoknak szeptember a személyes fejlődés és önkifejezés hónapja lehet. Könnyebb lesz kimondanod, amit gondolsz, és kitűzni a számodra fontos célokat. Most nagyot léphetsz előre.

Bak (December 22. – Január 19.)

Szeptember a pihenés és a regenerálódás ideje lehet a Bakok számára. Engedd el a felesleges terheket, és figyelj a testi-lelki egyensúlyodra. Kemény nyarad volt, itt az idő, hogy végre kipihend magadat.

Vízöntő (Január 20. – Február 18.)

A Vízöntőknek szeptemberben érdemes figyelniük a baráti kapcsolataikra és a közösségi tevékenységekre – akkor is, ha szívesebben ülnének inkább otthon. Újszerű találkozások és inspiráló eszmecsere várható.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Szeptember a Halak számára lehetőséget hoz a múlttal való szembenézésre. Ha most családállításra mész vagy kineziológushoz, lehetőség nyílik új kapukat nyitni magad előtt, a múlt lezárásával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.