Ezo

Sorsfordító időszak: 5 csillagjegy, akikre új lélekév vár szeptembertől

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.31 | 12:48

A szeptember 16.-i újholddal új lélekév kezdődik néhány csillajegy számára.

Az ősz nem csak a természet színpompás időszaka, hanem számos lehetőséget is hordoz magában a személyes növekedésre és a változásra. Ezek a csillagjegyek különösen inspiráló és izgalmas új lélekév elé néznek szeptembertől, tele lehetőségekkel és új kihívásokkal.

Kos (március 21 – április 19)

Az önbizalom –  az új  célok kitűzésével – most új magasságokba emelkedhet a Kos számára. Az ősz új kezdet lehetőségét hozza magával a karrierben és személyes életben egyaránt. Érdemes kihasználni ezt az erős lendületet, hogy elindítsák régóta dédelgetett terveiket.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A születésnap környéki időszak az életútra való reflektálás és új célok kitűzése szempontjából is fontos lehet. A Szüzek most képesek megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, valamint olyan új hobbit vagy készséget fedezhetnek fel, ami nem csak inspiráló, de jövedelmező is lehet.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Az új év első hónapjai igazi kreatív lendületet hoznak a Mérlegek számára. Új projektekbe vágnak, bő pénzt hozó befektetést találnak, aminek köszönhetően újító ötleteik születhetnek. Fontos azonban az egyensúly megtartása a munka és a pihenés között.

Skorpió (október 23 – november 21)

A Skorpiók számára szeptember hozhat egyfajta mély belső átalakulást. Most a személyes fejlődésé a terep: rájössz arra, hogy minden üzletben és kapcsolatban van tavasz, nyár, ősz és tél. Most a tavaszodat éled, figyelj arra, mit vetsz, hogyan figyelsz önmagadra.

Nyilas (november 22 – december 21)

Az új lélekévet új utazási lehetőségek és szellemi kihívások kísérik a Nyilasok számára. Ha olyan lehetőséget kapsz, amivel utazás is jár, mindenképpen mondj rá igent. Vigyázz azonban az új beruházásokkal, most inkább gyűjtögess – ennek van itt az ideje számodra.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.