Ezo

3 csillagjegy, akinek zűrösen alakulhat szeptember utolsó hete

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.26 | 14:48

Köztük vagy?

ShiftGraphiX / Pixabay

Szeptember utolsó hete mindig izgalmas és változatos időszak mindannyiunk számára, de vannak csillagjegyek, akiknek ez idő alatt különösen zűrösen alakulhat az élete. A csillagok állása és a horoszkóp sok mindent elárulhat arról, hogy melyek azok a jegyek, akiknek ez az időszak kihívásokkal teli lehet.

Nézzük, milyen csillagjegyeket érint a zűrzavar szeptember utolsó napjaiban:

  1. Kos (március 21. – április 19.) A Kosokat általában a szenvedély és az erő jellemzi, de szeptember végekor könnyen feszültté válhatnak. Az ősz beköszöntével a Kosok hajlamosak elfelejteni pihenni és túlvállalják magukat a munkában és a magánéletben is. Emiatt stresszes helyzetekbe keveredhetnek.
  2. Ikrek (május 21. – június 20.) Az Ikrek jegyét uralkodó Merkúr hatja át, ami kreativitást és kommunikációt eredményez, de szeptember végén ez a jegy könnyen zűrös helyzetekbe kerülhet. Az Ikrek hajlamosak túlgondolni dolgokat, és az aggodalom miatt feszültek lehetnek. Emellett az őszi időjárás változása befolyásolhatja az energiaszintjüket is, és depressziós hangulatba kerülhetnek.
  3. Skorpió (október 23. – november 21.) A Skorpió jegy a szenvedélyről és az intenzitásról szól, és szeptember végén ez az intenzitás fokozódhat. A Skorpiók hajlamosak mély érzelmi hullámvasutakon utazni, és konfliktusokba keveredhetnek. Emellett a Skorpiók néha hajlamosak féltékenységre és irigységre is, ami további feszültséget okozhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló