Ezo

Ilyen típusú pornó való neked, a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.12 | 10:20

Mondd meg a napjegyed, megmondjuk, milyen típusú erotikus tartalmat fogsz igazán élvezni.

Kos

A Kos imádja a vezető szerepet a szexben, egyértelmű, hogy számára a vonzó a dom vagy a domina szerepe. Nem igényel sok figyelmet szex közben, de rajong az olyan erotikus tartalmakért, amelyekben a hatalom fontos szerepet játszik.

Bika

A Bika romantikus randipartner, de a szexben szereti átlépni a határokat. Szívesen néz bármilyen olyan pornót, amiben egy kis anális játszadozás is van.

Ikrek

Szereti a szerepjátékokat, nagy kedvence a pornóban a casting. Tudjuk, hogy nem valódi, de eljátsszuk, hogy egy meghallgatásra érkeztünk.

Rák

A Rák komplex személyiség, csak úgy, mint a BDSM. Különösen az olyan filmeket szereti, ahol a BDSM nem csak a szexről szól, hanem a kötözés művészete is előtérbe kerül.

Oroszlán

Az Oroszlán sokat fantáziál arról, hogy minden hatalom az ő kezében összpontosul. Szívesen néz olyan tartalmakat, ahol vezérigazgatók, dollármilliárdok is A-listás celebek szexelnek, akikekkel ő könnyedén azonosul. És hát egy kis celebpornó is bármikor jöhet neki…

Szűz

A Szűz pontosan tudja, mire vágyik, de nagyon érdekli, mások hogy vannak ezzel. Imád olyan pornót nézni, aminek szereplői épp saját magukat kényeztetik.

Mérleg

A Mérleg számára kihívást jelent, hogy túlkomplikál dolgokat és elkalandoznak a gondolatai szex közben. Számára nagy segítség, ha olyan tartalmat néz, ahol a fantáziavilág dominál, így ő teljesen ellazulhat: a hentai tökéletes ehhez.

Skorpió

A Skorpió különösen kísérletező kedvű jegy, ezért a pornóban is az újdonság varázsát keresi. Swinger, orgia, gruppenszex – ez neki valószínűleg új lesz, mert ugyebár a féltékenység a valóságban a fő mozgatórúgója.

Nyilas

Szereti a gondtalan mókázást, a könnyedséget és a természetet, így adja magát, hogy a nyilvános helyen történő szex gondolata teljesen felizgatja. A valóságban nem tenné meg, de filmen nagyon is érdekes ez a felállás…

Bak

A Bak azt szereti a szexben, ha valóságos. Nem rajong a pornóért, mert túl művi számára az egész. Éppen ezért, ha már erotikus tartalmakról van szó, őt az amatőr pornó izgatja fel a legjobban.

Vízöntő

Az újdonságok és bizarr dolgok nagy rajongójaként a Vízöntő tátott szájjal nézi a fétispornót. Lakk, latex, szopóálarc jöhet minden mennyiségben.

Halak

Nem túl meglepő módon a Halak a pornóban is a romantikát és az érzékiséget keresi, ami persze szép kihívás, ha nem tudod, mit keress. Neki inkább a 70-es évekbeli szoft pornó jön be, ami sokszor már inkább olyan, mint egy romantikus film, erotikus részekkel. Akkor viszont jöhet minden, ami abba belefér….

kép:  Charles Deluvio, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló