Ezo

3 csillagjegy, aki november végén csalódik egy hozzá nagyon közel álló személyben

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.22 | 07:18

Ahogy beköszönt a november vége, sokak életében izgalmas és váratlan események érkeznek. Az asztrológia szerint néhány csillagjegy szülötte számára ez az időszak különösen érzékeny lehet, hiszen olyan személyben/személyekben csalódhatnak, akik igen közel állnak hozzájuk.

ShiftGraphiX / Pixabay

Nézzük, mely csillagjegyeknek nem árt, ha nyitott szemmel járnak ebben az időszakban:

Rák (június 21 – július 22): 

A Rák csillagjegy szülöttei általában nagyon érzékenyek és hűségesek. November végén azonban érzelmi hullámvasutukat nehezen irányíthatják, és egy hozzájuk közel álló személy hirtelen döntése vagy viselkedése miatt csalódás érheti őket. A Rákoknak fontos az érzelmi biztonság, és ha ez meginog, akkor könnyen átélhetik a csalódás keserét.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22): 

Az Oroszlánok általában szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak, és szeretetteljes kapcsolataikban is igénylik a visszajelzést. November végén azonban egy közel álló személy hirtelen távolságot követel, ami az Oroszlánoknak nehezen emészthető. A bizonytalanság és a figyelem hiánya könnyen csalódást okozhat az Oroszlánoknak, akik számára a stabil kapcsolatok fontosak.

Skorpió (október 23 – november 21): 

A Skorpiók mély érzelmekkel rendelkeznek, és a kapcsolataikat intenzíven élik meg. November végén azonban egy hozzájuk közel álló személy döntése vagy titokzatos viselkedése okozhat csalódást. A Skorpiók érzékenyen reagálnak a megtört bizalomra, és ha úgy érzik, hogy valaki elárulta őket, nehéz lehet számukra feldolgozni ezt az élményt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló