Ezo

3 csillagjegy, aki november végén csalódik egy hozzá nagyon közel álló személyben

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.22 | 07:18

Ahogy beköszönt a november vége, sokak életében izgalmas és váratlan események érkeznek. Az asztrológia szerint néhány csillagjegy szülötte számára ez az időszak különösen érzékeny lehet, hiszen olyan személyben/személyekben csalódhatnak, akik igen közel állnak hozzájuk.

ShiftGraphiX / Pixabay

Nézzük, mely csillagjegyeknek nem árt, ha nyitott szemmel járnak ebben az időszakban:

Rák (június 21 – július 22): 

A Rák csillagjegy szülöttei általában nagyon érzékenyek és hűségesek. November végén azonban érzelmi hullámvasutukat nehezen irányíthatják, és egy hozzájuk közel álló személy hirtelen döntése vagy viselkedése miatt csalódás érheti őket. A Rákoknak fontos az érzelmi biztonság, és ha ez meginog, akkor könnyen átélhetik a csalódás keserét.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22): 

Az Oroszlánok általában szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak, és szeretetteljes kapcsolataikban is igénylik a visszajelzést. November végén azonban egy közel álló személy hirtelen távolságot követel, ami az Oroszlánoknak nehezen emészthető. A bizonytalanság és a figyelem hiánya könnyen csalódást okozhat az Oroszlánoknak, akik számára a stabil kapcsolatok fontosak.

Skorpió (október 23 – november 21): 

A Skorpiók mély érzelmekkel rendelkeznek, és a kapcsolataikat intenzíven élik meg. November végén azonban egy hozzájuk közel álló személy döntése vagy titokzatos viselkedése okozhat csalódást. A Skorpiók érzékenyen reagálnak a megtört bizalomra, és ha úgy érzik, hogy valaki elárulta őket, nehéz lehet számukra feldolgozni ezt az élményt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló