Ezo

Ez a 3 csillagjegy a leginkább hűséges típus

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.29 | 19:18

A hűség a legkegyetlenebb béklyó?

Rák

Uralkodó bolygója a Hold, a Rák egy rendkívül érzelmes, érzékeny, családcentrikus típus. Imád gondoskodni, a másikra figyelni, a szeretteire hangolódni minden erejével. Ebbe a karakterbe ritkán fér bele a félrekacsintás: a Rák szinte mindig hosszútávú, hűséges, mély kapcsolatokat keres, amelyek kizárólagosak, harmadik személy egyik oldalról sem fér bele. Vigyázat, ha az idősebb Rák, akinél már az aszcendens dominál, mégis szeretőt tart, a családját egészen biztos, hogy soha nem hagyja el miattuk.

Skorpió

A Skorpió is vízjegy, méghozzá tüzes víz, s mint olyan, elég erős birtoklási vágy él benne. A párját hajlamos teljesen kisajátítani, és őrületesen féltékeny, ugyanakkor cserébe ő maga sem bonyolódik kalandokba: hűséges marad, amíg a szoros testi-lelki kapcsolat megvan a másikkal. Ha unja magát, inkább szakít előbb, minthogy megcsalja a párját, ez számára alapvető morális kérdés. Mélyen hisz a “ki mint vet, úgy arat” törvényében, így már csak a rossz karmától tartva sem lép félre.

Bak

A Bak komolyan veszi az elköteleződést. Uralkodó bolygója, a Szaturnusz a törvény és a struktúra szimbóluma, így aztán ha a Bak a szavát adja, kicsi az esélye annak, hogy attól eltérjen. Hajlamos a tradíciók tiszteletben tartására, sok köztük az erősen vallásos, törvénykövető alkat is, többségük konzervatív, így aztán érthető, hogy a hűség számukra nem csak a párkapcsolatokban, de az élet minden területén fontos erényt képvisel.

kép: https://pixabay.com/hu/users/bingodesigns-213864/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló