Ezo

Ez a 3 csillagjegy számíthat új szerelemre az év utolsó időszakában

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.06 | 14:18
  • trendindex: 2

Ha már kapcsolatban vagy, elmélyül, ha pedig eddig nem találtál társra, most jó esélyekkel lépsz ki a komfortzónából e téren is.

Rák

Tulajdonképpen a szerelembe vagy szerelmes, így aztán nagyon könnyen vetíted ki ezt az érzést másokra. Most úgy érzed, találtál valakit, akivel adott a közös hullámhossz, de közben hajlamos vagy idealizálni választottad. Mondhatjuk úgy is: meglátod benne a legjobbat akkor is, ha a valóságban több hiányossága is van az adott területen. Érted és figyeled saját érzéseidet ebben az időszakban, így legalább nem ragadsz bele az önsajnálatba, ha esetleg összetörik a szíved.

Bak

Ha az év utolsó időszakában meglátsz valakit, aki megtetszik, nem nagyon akarod kerülgetni a forró kását, rögtön mindent tudni akarsz róla. A kapcsolat elején lángolsz, szenvedélyes vagy, rajongsz, és igen hamar eljuttok a legmélyebb testi-lelki intimitás pontjára. A gond csak az, hogy onnan sokszor nincs tovább: bumm, két hónap alatt mindent kifutottatok, amit lehetett, itt a vége. Ha mélyebb kompatibilitás nincs, a kapcsolatnak aligha van jövője 2022-ben vagy azután is.

Mérleg

A Mérleg mindennél jobban vágyja a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot, ezért aztán hajlamos többet képzelni egy másik emberrel való találkozásába, mint ami amögött valójában van. A felszínen a Mérleget nehéz meghódítani, de ha egyszer meglátja a potenciált a másikban, akár évekig is képes mély odaadással rajongani az illetőért. Sokszor akkor is, amikor nem kéne: ez az a veszély, amire Mérlegként érdemes odafigyelned. Az év vége azonban megnyit benned valamit: ki tudja, talán épp most sikerült lezárnod egy korábbi kapcsolati veszteséget.

kép: https://pixabay.com/hu/users/stux-12364/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló